Csak 24 éves volt! Önkezével vetett véget életének a gyönyörű modell
A rendőrség elmondása szerint Miyu Uehara nem hagyott búcsúlevelet.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

2011. május 12-én, 24 éves korában, tragikus körülmények között váratlanul elhunyt Miyu Uehara. A japán glamúrmodell és tévésztár tokiói lakásában akasztotta fel magát, búcsúlevelet nem hagyott maga után.

A rendőrség még nyomoz halála kapcsán, ám annyit elárultak, hogy holtteste mellett találtak néhány olyan olvashatatlan feljegyzést, amiket nagy valószínűséggel ő maga írt nem sokkal azelőtt, hogy önkezével végett vetett életének.

Nem találtak magyarázatot halálára

Öngyilkossága egész Japánt megdöbbentette, hiszen senki sem gyanakodott arra, hogy szuicid hajlamai vannak, ügynöksége sem talált még elfogadható magyarázatot arra, miért menekült az öngyilkosságba.

Miyu Uehara eredetileg Mutsumi Fujisaki néven látta meg a világot 1987. május 2-án Tanegashima szigetén tíz testvére közül a legfiatalabbként, gyerekkora pedig nagy nyomorúságban telt, szülei ugyanis nagyon szegények voltak.

Középiskolai tanulmányait egy kagoshimai tanintézetben kezdte el, ám azt nem végezte el, 17 évesen ugyanis Tokióba költözött, ahol glamúrmodellkedéssel kezdett foglalkozni, illetve hoszteszként dolgozott.

Példakép lett belőle

Rövidesen a szegény sorsú és rossz körülmények között élő fiatalok egyik példaképe lett Japánban, kitartásának és munkabírásának köszönhetően ezzel párhuzamosan tévés karrierje is egyre magasabban ívelt felfelé.

2011 májusáig 445 tévéműsorban és két reklámfilmben szerepelt, pózolt a Weekly Playboy címlapján, emellett 2009 júliusában saját fotóalbumot adott ki Fair, then Occasional Tears címen.

Az elmúlt években nem Miyu Uehara volt az egyetlen modell, aki megölte magát: az észak-koreai Yu-ri Kim 22 évesen, a francia Isabelle Caro 28 évesen, a kolumbiai Lina Marulanda pedig 29 évesen vetett véget saját kezével az életének.

Ezt is szeretjük