A 2023-as Miss Universe nyertese ilyen bombanő bikiniben: fotókon a világ legszebbje
R’Bonney Gabriel lett a 2023-as Miss Universe nyertese.

miss-universe-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A hétvégén zajlott le a 2023-as Miss Universe, a szépségversenyen összesen 84 nő versengett a koronáért, amely a legvégén filippínó-amerikai R’Bonney Gabriel fejére került.

Ő a 2023-as Miss Universe nyertese

Houstonban született 1994 márciusában, így idén tavasszal már a 29. születésnapját ünnepelheti. Édesapja filippínó, míg anyja amerikai. Az Észak-Texasi Egyetemen szerezte meg a diplomáját, divattervezőként végzett. Csak és kizárólag környezetbarát módon készíti a ruháit. Bár sokan már tinédzserként belecsöppennek a szépségversenyek világába, ő kicsit később kezdett ebbe bele. 2020-ban részt vett a Miss Kemah USA versenyen, ahol bekerült a legjobb ötbe. 2022-ben ő lett Miss Texas, ezzel továbbjutott az országos döntőbe, amit meg is nyert. Ő lett az első filippínó származású nő, aki megnyerte a Miss USA-t. Ezen a versenyen készült róla az alábbi rövid videó, amelyben bikiniben látható.

Mivel megnyerte az országos versenyt, így már csak a Miss Universe maradt, amelyen szintén ő lett a befutó. Ő lett a kilencedik olyan amerikai nő, akit a világ szépének kiáltottak ki.

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen felvételek készültek a 2023-as Miss Universe nyerteséről a hétvégi döntőn.

Cover- és ajánlóképek: Getty Images

Ezt is szeretjük