A 19 éves színésznőnek esze ágában sem volt ágyba bújni Leonardo DiCaprióval: ezért utasította vissza az ötletet

Mischa Bartonnak azt tanácsolták, hogy a karrierje felívelése érdekében feküdjön le Leonardo DiCaprióval.

GettyImages-500207322
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Mischa Barton 2005-ös interjúja újra elterjedt az interneten, miután Leonardo DiCapriót elkezdték szapulni azért, hogy közel az ötvenhez is folyamatosan túl fiatal lányokkal jön össze, akik 25 év alatt vannak.

Idén februárban egy 19 esztendős modellel boronálták össze, pont Eden Polani ült mellette egy lemezbemutatón, és már ennyi bőven elég volt, hogy elterjedjen róluk: garantált, hogy egy párt alkotnak. Közeli források szerint ez nincs így, ennek ellenére sok rajongó mégis szexuális predátorként tekint DiCaprióra azért, mert a nála jóval fiatalabb hölgyek társaságát keresi.

Mischa Barton esete Leonardo DiCaprióval

Mischa Barton 2005-ben 19 esztendős volt, DiCaprio pedig pont abban az évben lett 31 éves. Ugyanebben az esztendőben ment tönkre a színész kapcsolata Gisele Bündchen modellel, pont a szakításuk után ötletelte ki Barton ügynöke, hogy feküdjön le az Oscar-díjas sztárral. Erről a Harpers & Queennek nyilatkozott, írta meg a Daily Mirror.

Mischa Barton 2005-ben.
Mischa Barton 2005-ben.
Fotó: Evan Agostini / Getty Images Hungary

Craig Schneider ügynöke ezt tanácsolta az akkor még nagyon fiatal lánynak:

- A karriered érdekében menj, és feküdj le azzal az emberrel!

Mischa Barton erre így reagált:

- Leo nem harmincéves vagy ilyesmi? - utalva rá, hogy nem akart nála jóval idősebb férfival összejönni.

Mischa Barton napjainkban.
Mischa Barton napjainkban.
Fotó: Bruce Glikas / Getty Images Hungary

Mischa Barton egyébként A narancsvidék című tinisorozattal vált népszerűvé, amely 2003 és 2007 között futott. Ebben az időszakban nagyon felkapták a nevét, a filmek és sorozatok mellett Enrique Iglesias és James Blunt klipjeiben is szerepet kapott. Miután A narancsvidék véget ért, utána is folytatta karrierjét, ettől függetlenül már egyik alkotásával sem tudta megütni a mércét.

Gloria Stuart fiatalon

A magyar nézők zöme a Titanicból ismerheti őt, ezért olyan képeket gyűjtöttünk Gloria Stuartról, amelyek még a karrierje legelején születtek. Olyan felvételt is láthatsz róla, ami élete utolsó évében készült róla.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Cover- és ajánlóképek: Getty Images

Ezt is szeretjük