A Harry Potter színésznője megdöbbentő kijelentést tett - Kiakasztotta a rajongókat
A Harry Potter-film Bimba professzora, Miriam Margolyes elárulta, miért nem bír elviselni egy gyereket sem maga mellett.

harry-potter-miriam-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A 77 éves Miriam Margolyes a Harry Potter és a titkok kamrája szereplőjeként a mai napig nagy népszerűségnek örvend a gyerekek körében. Pomona Bimba professzort alakítja, a Roxfort gyom- és gyógynövénytan tanárát és a Hugrabug ház fejét, akit egy mosolygós, kicsit szórakozott, de kedves, borzas hajú és piszkos süveges tanárként jelenítenek meg. A színésznő számos alkalommal forgatott gyerekekkel, ezért is meglepő, amit egyik interjújában kijelentett a fiatal nemzedékről.

Ezért utálja a gyerekeket a nagymamakorú színésznő

A BAFTA-díjas Margolyes a Dailymail írása alapján kendőzetlenül beszélt egyik interjújában arról, miért nem bírja elviselni a csöppségeket maga mellett, annak ellenére, hogy a hátrányos helyzetű gyermekek jótékonysági eseményeit támogatja, és részt vesz rajtuk.

Nem szeretem a gyerekeket, nem vagyok oda azért, ha a közelemben vannak. Állandóan zajoskodnak, zsibognak, és szüntelenül rájuk kell figyelni.

- Ennek ellenére a gyermekbántalmazást elítélem, ölnék a gyerekekért, akiket atrocitás ér. A legjobbakat kívánom nekik, csak ne legyenek a közelemben - fejtette ki véleményét a témával kapcsolatban.

Miriam Margolyes nem titkolja, hogy nincs oda a gyerekekért.
Miriam Margolyes nem titkolja, hogy nincs oda a gyerekekért.

A színésznő egész életében a karrierjének élt, úgy gondolja, hivatása és párja, Heather Sutherland mellett lett teljes az élete. Margolyes sosem titkolta másságát, szerelmével 1967 óta, több mint ötven éve van együtt. Kapcsolatuk alatt nem fogadtak örökbe gyermeket.

Így néznek ki ma a Harry Potter-filmek szereplői

A Weasley ikrek irtó jó pasik lettek - nem fogod elhinni, mennyit változtak a forgatás óta.

 

Ezt is szeretjük