Bevállalós címlapfotó! Miranda Kerr hét hónapos terhesen meztelenkedett
Miranda Kerr a W magazin decemberi számának borítóján mutatta meg fedetlen testét.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Miranda Kerr és Orlando Bloom 2010. június 21-én jelentette be hivatalosan, hogy közel három éve tartó párkapcsolat után eljegyezték egymást. A 27 éves ausztrál szupermodell egy hónappal később pedig azt közölte a nyilvánossággal, hogy egy privát ceremónia keretén belül egybekeltek.

Ezek után a közös baba érkezésének hírére sem kellett sokat várni, augusztus 19-én ugyanis Kerr elárulta, hogy gyermeket vár, és hozzátette azt is, hogy már terhessége negyedik hónapjában jár!

A kis csöppség nemét azonban egyelőre nem árulta el a sztárpár, hogy meglepetés legyen.

Nem félt megmutatni bájait

Nemrég került napvilágra a W magazin decemberi számának borítója, amin Miranda Kerr hét hónapos terhesen, anyaszült meztelenül pózolt Patrick Demarchelier fotóművész fényképezőgépe előtt - a fekete-fehér, művészi igényű alkotás minden szempontból bámulatos lett.

A Victoria's Secret világhírű angyala elbűvölően néz ki hatalmas pocakjával, fedetlen melleivel, a képet pedig áthatja az anyaságból áradó gyengéd szeretet, óvó figyelem és önzetlen törődés, amit a fotós Miranda Kerr lefelé irányuló tekintetével és kezének féltő takarásával érzékeltetett.

Nem siet vissza dolgozni

- Számomra a család az élet. Családot alapítani számomra egyáltalán nem volt olyan bonyolult. A karrierem eddig is fényesen alakult, de számora nem ez minden. Nem érzek nyomást, hogy visszamenjek dolgozni - nyilatkozta a W magazinnak a boldog kismama.

Természetesen aggodalmát sem rejtette véka alá, a Woman Day's magazinnak ugyanis korábban azt mesélte, hogy kissé fél is az anyaságtól.

Ettől függetlenül persze nagyon örül neki, ezek a hónapok ugyanis érzelmi szempontból igazán telítettek számára, és nagyon élvezi az egészet.

Ezt is szeretjük