Rá sem ismerni! Teljesen megváltozott a kölyökképű színész

Új filmszerep kedvéért formálta testét roppant izmoktól duzzadóra a sármos hollywoodi színész.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Bizonyára sokan emlékeznek a 2006 és 2010 között futott népszerű amerikai sorozatra, a Hősökre. A különleges képességekkel rendelkező szereplők egyike volt a ficsúr arcú Peter Petrelli is, akit Milo Ventimiglia alakított 77 epizódon át.

A fenti képre pillantva előbb jutna eszünkbe, hogy biztosan ismét feldolgozzák a Rambót, minthogy a szuperhősös széria érzékeny és könyörületes Peter Petrellije áll előttünk - csak éppen új bőrben. Pedig így van!

Az 1977-es születésű színész meglepően bámulatos munkát végzett. Totálisan átalakította testét legutóbbi szerepéhez.

A saját húgába szerelmes új filmjében

A bicepszektől és széles deltáktól duzzadó felsőtestű színész egy Irakot megjárt veterán katonát alakít, aki szerelmes a saját húgába.

Őt alakítja a közismert A pletykafészek - Gossip Girl - című sorozatból ismert bájos Leighton Meester.

A magyar mozikban idén augusztusban bemutatott vígjáték, az Apa ég - eredeti címén That’s My Boy - címmel került a mozikba.

Ventimiglia olyan ismert komikusokkal játszhatott, mint Adam Sandler és Adam Sandberg, akik a főszereplő apa-fia párost alakítják.

Az egészséges életmód a titok

A gyermekkora óta vegetáriánus Ventimiglia egyébiránt is roppant egészséges életmódot folytat. Egyáltalán nem iszik alkoholt és nem is dohányzik.

A roppant jóképű Milo, mint számos hollywoodi kollégája, többször volt olyan szerencsés helyzetben, hogy a legdögösebb filmszínésznőket vitte randevúra.

Korábban együtt járt a Szívek szállodájából ismert Alexis Bledellel, később pedig sorozatbeli partnernőjéhez, a szintén a Hősökben ismertté vált Hayden Panettiere-hez fűzték gyengéd szálak.

Kapcsolatuk viszont sosem állt stabil lábakon. Az akkoriban csupán 18 éves Hayden folyton bulizni járt, míg a 12 évvel idősebb Milo már komoly párkapcsolatra vágyott. Ebből fakadó nézeteltéréseik és a jelentős korkülönbség végül megpecsételte kapcsolatukat.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Talán ennek tudható be, hogy a karizmatikus színész inkább a munkájába temetkezik. Jelenleg több vasat is tart a tűzben. Többek között főszerepet játszik majd az L.A. Noir című amerikai tévéfilmben, amelyet a magyar származású Frank Darabont rendez.

Hölgyrajongói mindenesetre valószínűleg nem bánnák, ha nem hagyna fel testépítő életmódjával az Adam Sandler-vígjátékban alakított veterán szerepe után sem.

Ezt is szeretjük