Harmadszor is férjhez ment a 33 éves Milla Jovovich

A modellből lett színésznő ismét egy rendezőt választott élete párjául, akivel már 2002 óta együtt vannak.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Van, akinek 33 éves korában még esze ágában sincs igába hajtani a fejét – nem úgy a Kaptár hősnője, Milla Jovovich, ő ugyanis a legfrissebb hírek szerint immáron harmadszor mondta ki a boldogító igent.

Az ifjú pár

Az újdonsült férj pedig nem más, mint az említett film 44 éves rendezője, Paul W.S. Anderson. Az előbbiekből sejthető, a két sztár a 2002-es horror-sci-fi forgatásán jött össze. A szerelmes férfi a rákövetkező évben máris megkérte bájos kedvesét.

Ám hiába a ma már húsz hónapos közös kislányuk, Ever Gabo, Jovovich-ot csak mostanra sikerült rávennie, hogy hivatalosan is összekössék az életüket.

Nem volt nagy felhajtás

Bizonyára azzal vette le a lábáról az ukrán származású exmodellt, hogy megígérte, csupán a közeli barátok és családtagok vesznek majd részt a ceremónián.

És valóban: az augusztus 22-én megtartott, bensőséges hangulatú esemény nem máshol került megrendezésre, mint a sztárpár Beverly Hills-i házának hátsó kertjében.

Mindössze ötvenen – köztük a Grace klinika sztárja, Patrick Dempsey és felesége - részesültek abban a szerencsében, hogy jelen lehettek a boldogító igen kimondásakor.

Szerelmes típus

Persze érthető tartózkodása a holtomiglan-holtodiglantól: a szépség ugyanis már harmadik alkalommal állt az oltár elé.

Még 1993-ban, 16 évesen ment hozzá Shawn Andrews színészhez, akivel a Tökéletlen időkben játszott együtt. A házasságot Jovovich édesanyja két hónap múlva érvényteleníttette.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Öt évvel és jó néhány pasival később pedig a nálánál 17 évvel idősebb Luc Besson rendezőbe gabalyodott bele az Ötödik elem forgatásán, olyannyira, hogy Las Vegasban meg is esküdtek. Ám a tűz egy év múlva kihunyt.

Ezt is szeretjük