43 évesen ismét kisbabát vár a színésznő - Már így gömbölyödik a pocakja Milla Jovovichnak

Babapocakos fotóval tudatta a jó hírt Milla Jovovich.

milla-jovovich-terhes-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Hatalmas örömhírt jelentett be ma Az ötödik elem és a Kaptár-filmek vagány bombázója: kiderült, hogy harmadik gyermekével várandós a 43 éves Milla Jovovich.

Kisbabát vár Milla Jovovich

A sztár az Instagram-oldalán tudatta a jó hírt a rajongóival, azonban arról is mesélt, hogy nem volt zökkenőmentes a teherbe esés, két éve ugyanis egy tragédia történt, ami rányomta a bélyegét az életére:

- Hát megint felkoppintottak. Amikor 13 héttel ezelőtt kiderült, hogy terhes vagyok, nagyon össze voltam zavarodva: egyszerre éreztem mérhetetlen örömöt és hatalmas pánikot. A korom és a korábbi vetélésem miatt nem akartam túlságosan korán kötődni a babához, nehogy az történjen, mint legutóbb.

Ez nem volt túl jó érzés, az egész családdal tűkön ülve, feszülten vártuk az újabb és újabb tesztek eredményeit, a fél életünket orvosnál töltöttük. Szerencsére mindent rendben találtak, és kiderült, hogy egy újabb kislánnyal bővül a család - írta a közösségi oldalán, ahová egy babapocakos fotót is posztolt.

Érthető, hogy nem akart korán örülni a picurnak, ugyanis két évvel ezelőtt sajnos el kellett vetetnie a kisbabáját, ugyanis mindössze négy hónapos volt a magzat, mielőtt beindult a sztárnál a szülés. Ennek fényében nem meglepő, hogy az első trimeszter végéig nem is beszélt az állapotáról, ahogy az sem, hogy sokáig nem is mertek újra próbálkozni a babagyártással.

A színésznőnek egyébként már két kislánya van férjétől, Paul W. S. Andersontól, a 11 éves Ever és a 4 esztendős Dashiel. A családi nőuralom továbbra sem borul fel, ugyanis mint kiderült, ugyebár a harmadik közös csemetéjük is kislány lesz - a nővérei legnagyobb örömére.

Sztáranyák, akik 40 felett szültek

Idősebb korban jött rá a babaláz ezekre a sztárokra - nézd meg, kik azok, akik negyven fölött szültek!

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük