Férje támadt rá a 31 éves, várandós szépségkirálynőre - Kékre-zöldre verte
Laura Kaeppeler távoltartási végzést kért a férje ellen.

mike-fliess-laura-kaeppeler-eroszak-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Nagy Ő producere, Mike Fleiss és a 2012-es Miss Amerika, Laura Kaeppeler házassága látszólag teljesen idilli volt, a második gyermeküket várta a szépségkirálynő, amikor kiderült, hogy a színfalak mögött valójában korántsem tündérmesébe illő a viszonyuk.

Távoltartási végzést kellett kérnie a férje ellen

A 31 éves Laura, akinek már van a producertől egy négyéves fia, Benjamin, kétségbeesve hívta a rendőröket, ugyanis annak ellenére, hogy jelenleg tízhetes terhes, a férje nem kímélte: ököllel ütötte a nőt a közös, hawaii otthonukban. A The Blast magazin szerint a férfi folyamatosan üvöltözött a nővel, és arra próbálta rávenni, hogy menjen el abortuszra, ő ugyanis nem akart második gyereket.

Néhány héttel ezelőtt a férfi beadta a válókeresetet, és közölte, a felesége hazudott arról, hogy fogamzásgátlót szed, hogy ismét teherbe eshessen, és még több pénzt csikarhasson ki belőle. Laura szerencséjére a ház biztonsági kamerája Fleiss minden szavát és mozdulatát rögzítette, így a rendőrök is a saját szemükkel láthatták a borzalmas tettét.

Ennek ellenére a férfi tagadja az erőszakot, sőt, azt állítja, hogy éppen a felesége támadt neki, aki az incidens után eltűnt a fiukkal együtt. Ez július 6-án történt, azonban csak tegnap derült ki, amikor Laura ügyvédje, Samantha Spector bemutatta a bíróság előtt a bizonyítékul szolgáló fotókat, amin jól látható, hogy a várandós Laura kékre-zöldre van verve, a ruháját leszakították, a nyakát szétkarmolták.

Fleiss július 9. óta nem is hallott Lauráról, aki a fiukkal együtt eltűnt. A bíróság megadta a kért távoltartási végzést a férfi ellen, így az jó ideig nem mehet sem az ő, sem a közös fiuk közelébe.

A dubai hercegnő is a férje elől menekül

Haya hercegnő története nem mindennapi - tudd meg, miért bujkál jelenleg is a gyermekeivel a dubai sejk hatodik felesége!

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Ezt is szeretjük