Michael és Mick Schumacher közös videója: ilyen aranyos volt az apa-fia páros 20 évvel ezelőtt

Mick Schumacher 2021-től már a Forma-1-ben versenyezhet, ezt a tündéri videót osztották meg róla ennek örömére.

Mick Schumacher Forma-1
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Michael Schumacher fia, Mick Schumacher jövőre már hivatalosan is a Forma-1 pilótája lesz, a Haas csapat szerződtette le, az örömhírt ma jelentették be.

A Forma-1 hivatalos Instagram-oldala több posztot is szánt Schumi 21 éves fiának, az egyik egy rövid videó volt, ami számos rajongó szemébe csalt könnyet.

Michael és Mick Schumacher közös videója

Egy nagyon aranyos, 2000-ben készített felvétellel gratuláltak Mick Schumachernek, az ifjú pilóta a hétszeres világbajnok édesapjával látható. Michaellel egy gokartpályán voltak, a legenda az akkor még csak egyéves tejfölszőke, kék szemű csöppséget beültette egy gokartautóba. A Forma-1 csapata a videóhoz ezt írta: "Ez volt az a pillanat, amikor Mick Schumacher eldöntötte, hogy autóversenyző lesz?"

Több rajongó megjegyezte a kommentszekcióban, hogy megríkatta őket a videó: "Csak reménykedem abban, hogy Michael van annyira tudatánál, hogy pontosan tudja, a fia álma épp most vált valóra.", "Remélem, Schumi látni fogja a fia első versenyét!", "A Forma-1 múltja és jövője egy felvételen!", "Nem gondoltam volna, hogy ez a felvétel így megsirat" - fogalmazták a követők, akiknek zömét azért is érintette érzékenyen a videó, mivel a legenda 2013-as síbalesetéből sosem épült fel teljesen.

A család semmit nem nyilatkozik az állapotáról, néha Jean Todt szokott róla beszélni, aki rendszeresen meglátogatja, de a feleség kérésére komoly tényeket nem árul el, csak annyit mond általában, hogy nagyon küzd a barátja. Júniusban az viszont kiderült róla,hogy csontritkulásban szenved.

Mick az Instagram-oldalán vallotta be, mindig hitt abban, hogy egyszer ez az álma valóra válik. Nem is lehetne boldogabb, elképesztőnek gondolja, hogy a Haas csapat színeiben versenyezhet. Nagyon várja élete új kalandját. Emellett köszönetet mondott azoknak is, akik támogatták abban, hogy elérje céljait. Eddig a Formula-2-ben versenyzett, idén többször dobogóra állhatott, ezzel ő vezeti az összesített pontversenyt. Október elején debütált volna a Forma-1-ben, az Eifel Nagydíj szabadedzésén, de annyira szakadt az eső, hogy biztonsági okokból nem indították el a futamot.

Apja mellett Sebastian Vettel a másik példaképe, a német világbajnok a mentora is egyben.

Anno édesapám mentorálta Sebastiant, most pedig Vettel lett az én mentorom. Nagyon közel érzem őt magamhoz, gyakran átrágjuk a motorsport témakörét. Borzasztóan tisztelem, és felnézek rá, nem mellesleg neki azért jóval több tapasztalata van, mint nekem - nyilatkozta az Autocar lapnak.

Romain Grosjean felesége

Képes összeállításunkban megnézheted Romain Grosjean gyönyörű feleségét.

Romain Grosjean felesége gyönyörű nő: a súlyos balesetet túlélő Forma-1-es pilótával 3 gyereket nevelnek

Nézegess képeket!

Elolvasom

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Ezt is szeretjük