Mick Jagger és 43 évvel fiatalabb kedvese: nem csoda, hogy a gyönyörű táncos levette a lábáról
Mick Jagger nyolcadik gyermekének édesanyja csodaszép balerina.

mick-jagger
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Nem túlzás azt állítani, hogy a The Rolling Stones együttes az egyik legikonikusabb képviselője a rockzenének. A ’60-as évek eleje óta vannak a pályán, számos elismerés mellett a zenekar két tagját, Keith Richardsot és Mick Jaggert tartja a szakma az egyik legsikeresebb szerződuónak.

Mick Jagger 43 évvel fiatalabb barátnője

Utóbbi igazi nőcsábász hírében áll: nyolc gyermeke született öt különböző kapcsolatából. A legifjabb közülük Deveraux, akit jelenlegi párja hozott a világra 2016-ban.  

A gyönyörű balerina, Melanie Hamrick 2014 februárjában csavarta el a fejét, amikor egy véletlennek köszönhetően összehozta a sors a zenésszel. A 35 éves szépség az Amerikai Balett Színház társulatával Tokióban turnézott éppen akkor, amikor a banda is ott adott koncertet. Néhány táncostársával el is mentek megnézni a show-t, sőt még a színfalak mögé is bemehettek. A zenész azonnal szemet vetett a fekete szépségre, és megragadta az alkalmat, hogy elhívja egy randevúra, még aznap este együtt vacsoráztak. Bár sokan nem jósoltak nagy jövőt a párnak a 44 év korkülönbség miatt, láthatóan ez nem szül ellentétet a kapcsolatukban, immár hat éve élnek boldogan.

Képes összeállításunkban mutatjuk, milyen gyönyörű nő Mick Jagger nyolcadik gyermekének édesanyja.

Ezt is szeretjük