Holtrészegen csuklott össze Michael Douglas
Durván berúgott
Michael Douglas gyönyörű feleségével ment tavaly nyaralni, az ebédnél azonban alaposan sikerült betintáznia.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Michael Douglas tavaly rendesen kiütötte magát, ami nem meglepő: csodás feleség, finom ételek, hűs borok és simogató napfény - ki tudna ilyenkor megálljt parancsolni az érzékeinek?


Mindenesetre mindenkit meghökkentett a kellemetlen esemény, amikor a legendás színész az egyik pillanatban holtrészegen dőlt felesége vállára.

Megártott a bor

Az ebéd mellé ugyanis túl sok bort fogyasztottak, a hangulat pedig minden bizonnyal a tetőfokára hágott, miközben a sztárpár és néhány közeli barátjuk nem tudták abbahagyni a poharazást.

A negyvenéves Catherine Zeta-Jonest azonban nem nagyon zavarta férje hobós viselkedése, a csinos színésznő tovább társalgott és nevetgélt, miközben az ebéd tálalása is folytatódott.

A milliomos pár a Földközi-tengeren hajókázott egy luxusjachton: St. Tropez-ról indultak, ezt követően érkeztek meg az olaszországi városkába, Portofinóba, ami a hollywoodi sztárok egyik legújabb célpontja.

A hosszúra nyúlt ebéd után a 65 éves színész és párja visszavonultak a hajóra, ahol Douglas azonnal egy kényelmes szófára zuhant, hogy kialudja részegségét.

A gyerekek nélkül mentek körbehajózni a tengert

A hőség azonban még kábultságából is felébresztette, ugyanis később a napfény ellen egy törölközőt terített arcára.

A hajótúra tökéletes választás volt a párnak arra, hogy végre kettesben töltsenek egy kis időt. Két gyermeküket ugyanis nem vitték magukkal - rájuk ez idő alatt rokonok vigyáztak.
Ezt is szeretjük