Nyúzott vénember lett a sármos Michael Douglas

Megdöbbentő fotó

Az egykori szívtipró fiatal felesége, Catherine Zeta Jones mellett különösen öregnek tűnik.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Még az olyan szívtipró és tehetséges színészek fölött is eljárt az idő, mint amilyen Michael Douglas.

Legalábbis ezt látszik igazolni az a fotó, mely legutóbb róla és 25 évvel ifjabb feleségéről készült. Míg az idén negyvenéves Catherine Zeta-Jones igazán dögösen festett csinos alkalmi ruhájában, addig férje aszott vénembernek tűnt mellette, aki alig várja már, hogy otthon megkapja alvás előtt a kakaóját.

Nem csak a külsejéért szeretik rajongói

Persze elképzelhető, hogy csak rossz szögből készült a felvétel, ami miatt a 64 éves Douglas inkább saját neje nagyapjának, semmint férjének tűnik, mindenesetre tény, hogy az arcán szaporodó barna foltok és az öltönykabát alá felhúzott snassz bordó pulcsi is sokat rontottak az összképen.

A híres páros egyébként a színész édesapjáról elnevezett színházban tette tiszteletét Los Angelesben, ahol a 92 éves legendás Kirk Douglas monodrámájának, a Before I Forget – Mielőtt még elfelejtem – című darabnak volt a díszbemutatója. Az egyszemélyes színműben a zseniális sztár saját életére és karrierjére tekint vissza őszintén, némi iróniával megspékelve.

No, de fiának, Michaelnek sem lehet oka panaszra, sem a magánéletét, sem a karrierjét illetően. Zeta-Jones 2000 óta a felesége, és bár eleinte csak fellángolásnak vélték szerelmüket, szép lassan elhalt a kétkedők hangja. A sztárpár még mindig remekül kijön egymással, sőt, két gyerkőcük is született.

Ami pedig a karriert illeti: 1972-ben a San Francisco utcáin című krimisorozat egycsapásra ismertté tette a jóképű fiatalember nevét, bár azért el kellett telnie egy kis időnek, mire sikerült édesapja árnyékából kilépnie. Ma már azonban a legnagyobb sztárok között tartják számon a mindig megújulni képes színészt, aki olyan, egymástól rendkívül különböző műfajú filmekben alakított maradandót, mint A smaragd románca, a Tőzsdecápák vagy az Összeomlás.

Ám azt bizonyára kevesebben tudják, hogy már a hetvenes évektől producerkedik, ő bábáskodott például az Oscarral jutalmazott Száll a kakukk fészkére című dráma felett, de neki köszönhető az Egyenesen át és az Ál/arc is. Michael Douglas egyébként még mindig forgat: nemrég fejeződtek be a Ghosts of Girlfriends Past című vígjáték munkálatai, melyben a főhős nagybátyját alakítja.

Ezek után végül is kit érdekelnek még a ráncok, foltok, meg az a bizonyos bordó pulcsi?

Ezt is szeretjük