Megható, miért szeretett bele Schumacherbe felesége, Corinna: gyönyörűen nyilatkozott a férjéről

Michael Schumacher és Corinna Betsch 1991-ben szerettek egymásba.

schumacher-és-felesége-cover
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Michael Schumacher a Forma-1 világának egyik ikonikus legendája, sajnos 2013-as síbalesete megváltoztatta az egész életét, hónapokig kómában volt, jelenleg svájci otthonában ápolják, és kapja a kezeléseket.

Felesége, Corinna Betsch mindenben támogatja és segíti őt, ahogy a Netflixen bemutatott Schumacher című dokumentumfilmben is elmondta, hogy Schumi itt van velünk, csak máshogy, ez mégis rengeteg erőt ad neki. A kapcsolatukról is mesélt, bevallotta azt is, mi volt az a dolog, ami miatt beleszeretett a pilótába.

Corinna ezért szeretett bele Michael Schumacherbe

Formula.hu információ szerint Schumit már 1988-ban megismerte, azonban akkor még a lány szíve foglalt volt, Heinz-Harald Frentzen Forma-1-pilótával járt együtt. Lényegében, ha Frentzen nem lett volna, lehet, meg sem ismerkedtek volna egymással. Michaellel barátok lettek, eközben a másik pilótával való kapcsolata megromlott. A TNTNews24 szerint az okozta köztük a konfliktust, hogy Corinna családot akart, a férfi viszont erre a lépésre még nem készült fel. Végül szakítottak, Michael pedig vigaszt nyújtott neki. Egyre többször találkoztak, végül járni kezdtek.

GettyImages-1336303661
Fotó: Charles Caratini / Getty Images Hungary

Corinna a Netflix dokumentumfilmjében elmesélte, mi volt az a megható momentum, amikor rájött, hogy beleszeretett Schumacherbe.

- Ő a legszerethetőbb ember, akivel valaha találkoztam. Egyszer szerveztem neki egy születésnapi vacsorát, amiről már mindenki elment, ő viszont ott maradt, és segített elmosogatni. Ebből kiderült számomra, hogy milyen rendes fiú, ráadásul nagyon jó fej is volt, ezek fogtak meg benne. Azért szerettem bele, mert csodálatos ember. Éreztem, hogy nagyon különleges, nekem mindenképpen - fogalmazta.

1991-ben kezdtek járni, majd 1995-ben házasodtak össze. Hamarosan jöttek a gyerekek is, Gina-Maria 1997-ben, Mick 1999-ben született meg. 

GettyImages-52924774
Fotó: Andreas Rentz / Getty Images Hungary

Corinna mindenben támogatta a férjét, az összes versenyén ott volt, Schumacher úgy tekintett rá, mint a szerencsehozó kabalájára.

- Kezdettől fogva ott voltam vele minden versenyen, vagy a csapatbuszon vagy valahol máshol a háttérben. Mindig együtt utaztunk, és imádtunk együtt lenni. Tudom, hogy milyen sokat jelentett neki, hogy nem volt egyedül.

Bejárták az egész világot, sokszor kerültek különböző időzónákba, azonban nagyon fontos volt, hogy a pilóta mindig rendesen kialudja magát a versenyekre.

- Szinte percre pontosan eltervezett mindent, megvolt, hogy mikor kel fel, aztán pedig 15-20 percet töltött a fürdőszobában. Egyszer volt egy vicces eset Suzukában, egyszerűen nem bírtam elaludni, úgyhogy a fél éjszakát a WC-n töltöttem, nehogy véletlen felébresszem őt. Fogtam a könyvemet, és beültem vele a mosdóba. Ugyanakkor, amikor otthon voltunk, és korán kellett mennie valahova, én egy pisszenést sem hallottam. Néma csendben készült el, aztán indulás előtt visszajött az ágyhoz, megsimogatta a karomat, gyengéden megcsókolt, és a fülembe súgta, hogy most indul. Sosem ébresztett fel, végtelenül tapintatos volt - emlékezett vissza a feleség.

A Forma-1 ideje alatt nem sok időt tudtak egymással tölteni, így Corinna minden közös percüket ajándékként élte meg.

A Forma-1-pilóták szerelmei

Képes összeállításunkban megnézheted, kiket szeretnek a Forma-1 legnépszerűbb pilótái.

Szenvedélyeink fogságában - Az addikció és a kontrollvesztés pszichológiája

A Femina Klub júniusi vendége Dr. Zacher Gábor toxikológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között a kultúránkban hangsúlyosan jelen lévő függőségek kérdéseiről beszélget.

Zacher Gábor szerint, ha saját magunk elé tükröt tartunk, akkor 4-5 függőséget mindenki fel tudna sorolni. Igaz ez?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. június 5. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük