Megszólalt Michael Schumacher két rokona - Ilyen állapotban van a Forma-1-es pilóta
Újabb hírek érkeztek Michael Schumacher állapotáról.

michael-schumacher-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Michael Schumacher még 2013 decemberében szenvedett síbalesetet, melynek következtében súlyos fejsérülést szerzett. Mindenki kedvenc Forma-1-pilótája kómába is esett, ám szerencsére abból felébredt. A szörnyű baleset óta a hétszeres világbajnok családja nagyon visszavonultan él, szinte semmit nem lehet tudni az állapotáról, azonban a francia Paris Match lapnak két rokona beszélt arról, milyen formában van a 49 éves sportoló.

Képes az érzelemnyilvánításra

A francia lap azt írta, hogy Schumacher mellett nagyon kitartanak a rokonai, gyakran látogatják őt meg. Sajnos mozogni egyáltalán nem tud, azonban ha tolószékbe ültetik, majd megmutatják neki a Genfi-tavat, akkor előfordul, hogy elkezd sírni a gyönyörű panoráma láttán, állította a két rokon.

michael-schumacher

Ez mindenképpen pozitív hírnek fogható fel, ugyanis a sírás azt jelenti, hogy képes az érzelmeit kinyilvánítani, ami Schumacher állapotában óriási lépést jelent. A lap értesülései szerint a pilóta felesége, Corinna a mai napig erősen reménykedik abban, hogy férje egyszer felépül a súlyos balesetből.

Nem is véletlen, hogy miért vásárolt legutóbb Mallorcán egy ingatlant, ugyanis szeretné, ha a férje több időt töltene azon a helyen, ahol egykor imádott kikapcsolódni. A megvásárlás tényét a mallorcai Andratx városának polgármestere, Katia Rouarch is elismerte. A luxusvilla egykor a Real Madrid csapat elnökének, Florentino Pereznek a tulajdonában volt, az üzletember pedig 27 millió fontért, azaz majdnem 10 milliárd forintért volt hajlandó megválni az ingatlantól. A 15 ezer négyzetméter nagyságú telken két medence, helikopterleszálló, edzőterem és egy hatalmas, pálmafás kert is található.

Ezt is szeretjük