„Michael Schumacher már nem az az ember, akire emlékszünk” - Egy olasz orvos nyilatkozott

Új hírek láttak napvilágot Michael Schumacher állapotáról.

michael-schumacher-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Egy olasz orvos nyilatkozott az egykori Forma-1-legenda, Michael Schumacher állapotáról. Hat év telt el tragikus síbalesete óta, az idegsebész azt állítja, már nem az a férfi, aki a világ emlékezetében él.

Michael Schumacher 2013. december 29-én édesapjával síelt a franciaországi Méribel síparadicsomában, amikor egy rossz csúszás következtében balesetet szenvedett. Állapotáról azóta is keveset tudunk. Egy olasz idegsebész véleménye szerint az ismert információkból arra lehet következtetni, hogy a hétszeres világbajnok teste és megjelenése teljesen megváltozott a sérülések következtében.

Michael Schumacher jelenlegi állapota

Már tudatánál van, és rehabilitálódik, rengeteg műtéten esett át. Nicola Acciari, egy bolognai kórház vezető sebésze mondta el következtetéseit a sztár jelenlegi állapotával kapcsolatban.

- Az agyi trauma következtében, amit elszenvedett, jelentős mértékben leromlottak a szervei, illetve az izomzatának állapota is megváltozott. Olyan emberként kell elképzelnünk, aki teljesen máshogy néz ki, mint akire a pályáról emlékszünk - fejtette ki a Contro Copertina olasz újságnak.

michael schumacher
Fotó: Mark Thompson / Getty Images Hungary

Hónapokkal korábban meglátogatta őt svájci otthonában exmenedzsere, Jean Todt, ő a Grand Prix televíziós csatornának számolt be arról, hogy van egykori kliense és jóbarátja. Bár már nincs vegetatív állapotban, kommunikálni még nem képes.

- Mindig nagyon körültekintően fogalmazok, ha Michael Schumacher állapotáról kérdeznek, a legjobb kezekben van, nem adja fel, mindennap küzd. A barátságunk már nem lehet olyan, mint régen volt, hiszen már nem képes úgy kommunikálni, mint a baleset előtt - számolt be a látogatásáról, ezzel pedig alátámasztotta az olasz orvos véleményét.

michael schumacher wife
Fotó: Gisela Schober / Getty Images Hungary

Michael Schumachert csak a legközelebbi barátai látogathatják, gyógyulásáról és kezeléséről felesége, Corinna gondoskodik. A legközelebbi családtagok a mai napig nem hajlandóak az állapotáról nyilatkozni a sajtónak.

Ő Michael Schumacher felesége

A gyönyörű Corinna és Michael Schumacher le sem tagadhatták volna, mennyire szeretik egymást, közös fotóikat megnézve erről te is meggyőződhetsz.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük