Michael Schumacher feleségének szívszorító vallomása - Corinna 6 év után szólalt meg férjéről

Michael Schumacher felesége, Corinna hat év után adott először interjút.

schumacher-felesége-cover
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Michael Schumacher 2013 decemberében szenvedett síelés közben súlyos balesetet, több életmentő műtétet is el kellett végezni rajta, egy ideig kómában volt, majd 2014 júniusában bejelentették, hogy magához tért. Azóta is folynak a találgatások, hogy mi lehet vele, néha csak közeli ismerősök mondanak el egy pár infót róla, családtagjai viszont teljesen elzárkóztak eddig a sajtótól, felesége, Corinna sem adott interjút egyik lapnak sem, most viszont a német She magazinnal kivételt tett.

Szívszorító dolgot mondott férjéről Corinna Schumacher

A Forma-1-pilóta felesége és lánya, Gina elmesélték, hogy a tragédia feldolgozásában nagy erőt adott az, hogy lovakkal foglalkoztak az elmúlt években. Corinna nagy állatbarát volt, és imádta a lovakat, férje meg is lepte eggyel.

Sosem felejtem el, kinek is köszönhetem mindezt, a szerelmemnek, Michaelnek. Amikor harmincéves voltam, arról álmodoztam, hogy legyen egy saját lovam, a férjem el is vitt Dubajba, hogy ott megnézzünk egy arab telivért - mesélte a lapnak.

Amikor 2005-ben a tizedik házassági évfordulójukat ünnepelték, Corinna még egy meglepetést kapott a férjétől, méghozzá egy lovardát a svájci Givrinsben. A pilóta felesége annyira tehetséges volt a lovaglásban, hogy még nemzetközi versenyeken is indult, 2010-ben pedig európai bajnok lett. Napjainkban összesen negyven lovat gondoz, nemcsak Svájcban, hanem Texasban is van egy birtoka.

Lányuk, Gina is imádja a lovakat, napjainkban pedig rendszeresen részt vesz lóversenyeken, 2019 júliusában Európa-bajnok lett. A 22 éves lányról édesanyja elmondta, hogy nagyon büszke rá, és örül annak, hogy a gyermeke azzal foglalkozhat, amit a legjobban szeret. Gina az interjúban elmesélte, anno édesapjától milyen tanácsot is kapott, amikor elhatározta, hogy lovakkal szeretne foglalkozni.

- Ha kocsit vezetsz, azt utána benn hagyhatod a garázsban, viszont egy lónak állandó törődésre van szüksége, még a vasárnapokon is - magyarázta Gina.

Ilyen szép nővé érett a lányuk

Képes összeállításunkban megnézheted Schumacher és Corinna egy szem lányát, Ginát.

A cikk az ajánló után folytatódik

Ezt is szeretjük