Michael Jackson 25 éves fia friss fotón: a ritkán látott Prince-t barátnőjével kapták le
Michael Joseph, vagy ahogy mindenki ismeri, Prince a barátnőjével töltötte a hétvégét Malibuban.

michael-jackson-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Michael Jackson gyermekei mindannyian kicsik voltak, amikor elvesztették édesapjukat: Michael Joseph, vagy ahogy mindenki ismeri, Prince 12, Paris 11, Blanket pedig mindössze hétéves volt az énekes halálakor.

13 év telt el azóta, és már mindannyian felnőttek: míg Paris nevét gyakrabban haljuk, hiszen a divatiparban vetette meg a lábát, testvérei csak nagyon ritkán mutatkoznak a nyilvánosság előtt. Épp ezért, mikor néhanapján mégis láthatjuk őket, még szembetűnőbb, mennyit változtak.

Michael Jackson idősebbik fia

Most a legidősebb tesót, Prince-t kapták lencsevégre a lesifotósok. Az immár 25 éves férfi a barátnőjével töltötte a hétvégét Malibuban.

princw
Fotó: Profimedia

Prince már nem az a cuki kisfiú, ahogy a világ megismerte. Kecskeszakállas pasi lett belőle, aki rockerstílusban öltözik, és motorral szeli át az utcákat. 2017 óta él komoly kapcsolatban, kedvesével, Mollyval márciusban ünnepelték kapcsolatuk ötödik évfordulóját.

A fiatalember aranyos gesztussal ünnepelte a nagy napot: az Instagram-oldalán vallott szerelmet párjának. Tíz közös fotót tett közzé a szőke szépséggel, elárulta, mióta Mollyt ismeri, az élete csupa kaland.

John F. Kennedy unokája

John F. Kennedy unokája az elmúlt évek alatt jóképű férfi lett, édesanyja öccsére, John Jr.-ra emlékeztet bennünket. Képes összeállításunkban megnézheted Jack Schlossberg fotóit.

Ezt is szeretjük