Friss fotón Madonna és Guy Ritchie fia: a 22 éves Rocco az apja szakasztott mása
Madonna fia, Rocco le sem tagadhatná az édesapját.

guy-ritchie-és-madonna-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Madonna és Guy Ritchie fia, Rocco Ritchie augusztus 11-én lett 22 éves, az énekesnő ennek alkalmából friss, szülinapos képeket osztott meg Instagram-oldalán. A rajongóknak nemcsak az szúrt szemet, mennyire jóképű férfi lett a sztárcsemetéből, hanem az is, hogy hasonlít az apjára.

Friss fotókon Madonna és Guy Ritchie fia

Rocco pici korában megszokhatta a figyelmet, ugyanis szülei társaságában számtalan alkalommal megörökítették a lesifotósok. Eddig egy alkalommal adott interjút, 12 évesen az Ellen DeGeneres Show-ban jelent meg édesanyja oldalán. 2016-ban törölte Instagram-oldalát, pedig akkoriban több mint 140 ezer ember volt kíváncsi a posztjaira. Ez a szám napjainkban valószínűleg csak még nagyobb lenne, de Rocco nem kért a rajongók figyelméből.

Az évek alatt többféle területen kipróbálta magát: Madonna MDNA és Rebel Heart turnéin is táncolt, 16 évesen ételfutárnak állt, akkor számtalan cikk született erről, modellként is dolgozott az Adidasnak, sőt, a színészetbe is belekóstolt, a 2009-es Sherlock Holmes-filmben szúrhatták ki.

A londoni Central Saint Martins hallgatója volt, ahol képzőművészetet tanult. Jelenleg Rhed álnéven árulja a festményeit.

Képes összeállításunkban megnézheted Rocco Ritchie fotóit. A legfrissebben tiszta apja.

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük