Friss fotón Madonna és Guy Ritchie fia: a 22 éves Rocco az apja szakasztott mása

Madonna fia, Rocco le sem tagadhatná az édesapját.

guy-ritchie-és-madonna-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Madonna és Guy Ritchie fia, Rocco Ritchie augusztus 11-én lett 22 éves, az énekesnő ennek alkalmából friss, szülinapos képeket osztott meg Instagram-oldalán. A rajongóknak nemcsak az szúrt szemet, mennyire jóképű férfi lett a sztárcsemetéből, hanem az is, hogy hasonlít az apjára.

Friss fotókon Madonna és Guy Ritchie fia

Rocco pici korában megszokhatta a figyelmet, ugyanis szülei társaságában számtalan alkalommal megörökítették a lesifotósok. Eddig egy alkalommal adott interjút, 12 évesen az Ellen DeGeneres Show-ban jelent meg édesanyja oldalán. 2016-ban törölte Instagram-oldalát, pedig akkoriban több mint 140 ezer ember volt kíváncsi a posztjaira. Ez a szám napjainkban valószínűleg csak még nagyobb lenne, de Rocco nem kért a rajongók figyelméből.

Az évek alatt többféle területen kipróbálta magát: Madonna MDNA és Rebel Heart turnéin is táncolt, 16 évesen ételfutárnak állt, akkor számtalan cikk született erről, modellként is dolgozott az Adidasnak, sőt, a színészetbe is belekóstolt, a 2009-es Sherlock Holmes-filmben szúrhatták ki.

A londoni Central Saint Martins hallgatója volt, ahol képzőművészetet tanult. Jelenleg Rhed álnéven árulja a festményeit.

Képes összeállításunkban megnézheted Rocco Ritchie fotóit. A legfrissebben tiszta apja.

Kiút a gyermekkori traumákból - Hogyan építhetjük újra életünket?

A Femina Klub februári vendége Kovács András Péter humorista, író lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy szenvedélybeteg szülők gyerekeiként hogyan lehet talpra állni felnőttként. Milyen sérüléseket szereznek ezek a gyerekek, hogyan próbálnak meg túlélni? Mi történik egy olyan családban, ahol az egyik vagy mindkét szülő szenvedélybeteg? Van-e kiút, felnőttként milyen lépéseket tehetünk a múltbeli sebek gyógyítása érdekében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. február 26. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük