Michael Jackson 23 éves lányából szép, szőke nő lett: Paris ritkán látott testvéreivel ment színházba
Michael Jackson gyerekei az apjukról szóló musicalt nézték meg.

paris-jackson-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

MJ the Musical néven jelent meg egy új színházi darab, ami Michael Jacksonról szól, a történet az 1992-es Dangerous világ körüli turnéjának megalkotására fókuszál. A Broadwayen, a Neil Simon Színházban február 1-jén volt a premier, amelyre a legendás énekes gyermekeit is meghívták.

Michael Jackson gyerekei

Jacksonnak három gyermeke született: Michael Joseph, ismertebb nevén Prince 1997 februárjában, Paris 1998 áprilisában és Prince Michael, becenevén Blanket 2002 februárjában látta meg a napvilágot. Amikor kicsik voltak, a híres zenész ragaszkodott hozzá, hogy nyilvánosan a gyerekek mindig maszkban legyenek, mert így akarta megvédeni a privát szférájukat. Amikor a pop királya 2009-ben elhunyt, a temetésén a gyerekei is részt vettek, Paris lánya még beszédet is mondott.

Mára mindhárman felnőttek, és élik a saját életüket, a médiában a zenész lánya szerepel a legtöbbet, ugyanis Paris a modellkedés mellett zenél is. Nem csoda, hogy felfigyelt rá a divatipar, ugyanis különleges szemei vannak, emellett gyönyörű és nagyon fotogén. A színházi bemutatón is lehengerlően nézett ki, bár a természetes hajszíne a sötétbarna, manapság a szőke árnyalatra esküszik.

Képes összeállításunkban megnézheted, hogyan néztek ki Michael Jackson gyermekei a színházi premieren.

Ezt is szeretjük