Michael J. Fox és szép felesége: 34 éve élnek boldog házasságban
A Vissza a jövőbe sztárja gyönyörű nőbe szerelmes már 34 éve.

michael-j-fox-coverkep
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Vissza a jövőbe-trilógiában ismertük meg Michael J. Foxot, aki Marty McFly karakterét játszotta a filmekben.

A színész mindig óvta magánéletét a kíváncsi rajongók elől, csak ritka alkalmakkor láthatjuk a családjával egy-egy nagyobb eseményen. Feleségétől, a 62 éves Tracy Pollantől négy gyermeke született. Elsőszülött fia, Sam már 33 éves. A gyönyörű ikrek, Aquinnah és Schuyler 27 évesek, a család legfiatalabb tagja, Esme pedig 2001 novemberében született.

Michael J. Fox feleségével

A színész november 19-én a Filmművészeti és Filmtudományi Akadémia 13. alkalommal megrendezett gáláján vett részt feleségével együtt, amelyet a Fairmont Century Plázában tartottak. Tracy Pollan csillogó fekete estélyiben ragyogott férje mellett, akivel 1988 óta kiegyensúlyozott házasságban élnek. 

A két színész 1985-ben ismerkedett meg egymással a Családi kötelékek sorozat forgatása alatt. Kapcsolatuk akkor még csak plátói volt, mivel mindketten másokkal randevúztak. Néhány évvel később újra találkoztak a Fények, nagyváros című film forgatásakor, ekkor már egyértelmű volt a köztük lévő vonzalom. 

Képes összeállításunkban megnézheted, hogy milyen szép párt alkot a 34 éve házas Michael J. Fox és szép felesége, Tracy Pollan. 

Instagram vs. valóság - A csillámpor alatti igazságról őszintén

A Femina Klub februári vendége Kajdi Csaba modellügynökség tulajdonos, influenszer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan befolyásolja az emberek önképét a közösségi média, milyen árnyoldalai vannak a modellkedésnek, illetve mennyit számít a forma (szépség) mögötti tartalom (személyiség) a siker elérésében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. február 27. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Cover-kép: Profimedia

Ezt is szeretjük