Íme Michael Flatley 16 éves fia: a tinédzser le sem tagadhatná táncművész apját

Michael Flatley és felesége egy fiút nevelnek.

flatley-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Michael Flatley közösségi oldalán csak ritkán posztol szeretteiről, ezen a héten azonban megmutatta kisfiát, aki már nem is olyan kicsi.

16 éves gyermekével egy futballmeccsen jártak, ott készült róluk a friss szelfi.

Michael Flatley fia

"Írország csodálatos győzelmet aratott tegnap a dublini Aviva Stadionban. Nagyszerű megosztani a pillanatot fiammal, Michael St. Jamesszel" - írta a fotójukhoz. A tinédzser szerintünk nagyon hasonlít édesapjára.

A rajongók szívét is megmelengette a poszt, örültek, hogy újból láthatták táncos kedvencüket, akiről még idén januárban derült ki, hogy újból rákkal küzd.

"Könnyek szöktek a szemembe ... milyen csodálatos fotó. Drága Michael, úgy örülök, hogy újból látlak, és hallok felőled. Mindketten csodásan néztek ki! Legyetek erősek, és kérlek, vigyázzatok magatokra!" "Ez a fiú a szakasztott másod!" "Mintha a fiatalkori önmagadat ölelnéd! Nagyon hasonlítotok egymásra!" - írták a követők.

Az elmúlt időszakban sokan aggódtak Flatley-ért, a sztepptáncos januárban közölte, hogy ismét rákkal küzd, még egy műtéten is átesett, végül január 18-án engedték ki az intézményből. A betegsége ellenére igyekszik teljes életet élni.

Jennifer Grey lánya

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen szép nő lett Stella Greggből.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Cover- és ajánlóképek: Getty Images

Ezt is szeretjük