Michael Douglas ezért tett keresztbe szép kolléganőjének: Richard Gere-rel is meggyűlt a baja a színésznőnek

Michael Douglas A smaragd románcában eredetileg Debra Wingerrel szerepelt volna.

Michael Douglas és Debra Winger
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Debra Winger színésznő a magyar nézőknek olyan alkotásokból lehet ismerős, mint az Árnyékország vagy a Garni-zóna. Utóbbiban Richard Gere-rel szerepelt együtt, ám a színésszel egyáltalán nem jöttek ki jól a forgatásokon, ha leálltak a kamerák, azonnal többméteres távolság alakult ki köztük. 

Konfliktusukról ide kattintva olvashatsz részletesebben, azonban Wingernek nemcsak Richard Gere-rel, hanem Michael Douglasszel is volt egy kellemetlen sztorija, ami az állásába került.

Michael Douglas ezért rúgatta ki Debra Wingert

1984-ben jelent meg a mozikban A smaragd románca című romantikus akcióvígjáték, amely Joan Wilder, egy félénk és álmodozó regényírónőről szól, aki egy napon egy életveszélyes kaland közepén találja magát. Dél-Amerikába kell mennie, mert elrabolták a nővérét, itt hozza össze az élet Jack Coltonnal, aki egy olyan férfi, aki akár valamelyik regényéből is előléphetett volna. A jóképű kalandor segít Joannek, hogy élve ússza meg ezt a kalandot. Colton szerepét Michael Douglasre bízták, azonban a regényírónőt eredetileg nem Kathleen Turner játszotta volna, hanem Debra Winger, közölte a Daily Mail. A történetet Rob Lowe Michael Douglasszel készített podcastbeszélgetése alapján írták meg.

Debra Winger a '80-as években.
Debra Winger a '80-as években.
Fotó: Michael Ochs Archives / Getty Images Hungary

Douglas és a film producere, Robert Zemeckis Texasban találkoztak Debra Wingerrel, akkoriban pont azon tanakodtak, mégis melyik színésznőre osszák a szerepet, eleinte őt találták a legalkalmasabbnak erre a feladatra. Wingerrel végül vacsorázni mentek, majd legurítottak pár tequilafelest is.

- Kijöttünk az étteremből, majd kicsit beleütöttem a karjába, és mondtam neki, hogy "jaj, te!" Erre ő is ugyanezt mondta nekem, majd megragadta a karom, és beleharapott - emlékezett vissza a kellemetlen szituációra a színész.

Tisztában volt vele, hogy a színésznő csak viccből csinálta ezt vele, azonban úgy gondolta, kemény dió lenne együtt dolgozni Wingerrel, ráadásul még a bőrét is felsértette, annyira erősen beleharapott. A producerrel visszatértek Hollywoodba, ahol a főnökeikkel megvitatták, mi legyen Debra sorsa.

Michael Douglas végül Kathleen Turnerrel szerepelt A smaragd románca című filmben.
Michael Douglas végül Kathleen Turnerrel szerepelt A smaragd románca című filmben.
Fotó: Sunset Boulevard / Getty Images Hungary

- A stúdióba mentünk, hogy Debra Wingerről beszéljünk, sírni kezdtem, majd ezt mondtam nekik: "Nem mehetek vele a dzsungelba, megharapta a karom! Nem tudom megcsinálni, ez nem éri meg!" Erre azt mondták, hogy oké, rendben van.

Végül Kathleen Turnerre esett a stúdió választása, a közös filmjük igazi kasszasiker lett, így kapott a film egy folytatást, A Nílus gyöngye 1985-ben került a mozikba.

Richard Gere és felesége

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen felvételek készültek Richard Gere-ről és Alejandra Gere-ről a jótékonysági gálán.

Richard Gere 39 éves feleségével lépett a vörös szőnyegre: a gyönyörű Alejandráról le sem vette a kezét

Nézegess képeket!

Elolvasom

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Ezt is szeretjük