Michael Bublé szépséges felesége a 4. gyerekükkel várandós: már ekkora a babapocakja
Michael Bublé és felesége hamarosan újra szülői örömök elé néznek.

michael-bublé-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Michael Bublé, a szving hercege hamarosan ismét apai örömök elé néz, ugyanis felesége, Luisana Lopilato a negyedik gyermekükkel várandós. Az örömhírt nem mindennapi módon jelentették be.

Michael Bublé felesége a negyedik gyerekükkel várandós

A 46 éves zenész legújabb klipje február 22-én, a délutáni órákban jelenik meg, az I'll Never Not Love You című dalához készült klipben lesz látható Luisana babapocakja, tudta meg a TMZ. A híroldal még az Instagram-oldalukra is kitette az exkluzív részletet a videóból. A fotón három másik gyermekük, Noah, Elias és Vida is láthatóak. 

A legidősebb 2013-ban, második fiuk 2016-ban, míg a lányuk 2018-ban született. Sajnos 2016-ban szörnyű dolog derült ki elsőszülöttjükről, Noahnál rákot diagnosztizáltak, szerencsére a fiú sikeresen legyőzte a gyilkos kórt.

Michael Bublé 2008-ban ismerte meg a színésznőként dolgozó Luisana Lopilatót Buenos Airesben. Egy koncertje után mutatták be őt neki, ám a nő nem egyedül jelent meg az eseményen, hanem egy férfival az oldalán, Bublé azt hitte, hogy Luisanának foglalt a szíve, vallotta be az Accessnek adott interjújában. Bublé poénosan megjegyezte, hogy többet ivott a kelleténél, majd spiccesen megjegyezte a színésznőnek és a férfinak, milyen szép pár. Erre jött a meglepetés.

- Azt mondta nekem a barátja: "Mi nem vagyunk egy pár. Neki te tetszel." Én erre: "Mi? Mi?"

Érdekesség, hogy eleinte Lopilato azt hitte, Michael Bublénak nem ő, hanem a férfi barátja tetszik, de szerencsére tisztázták a dolgot. Az első pár randijukat bonyolította, hogy a lány alig tudott angolul, de végül ez sem jelentett akadályt, hogy fülig egymásba szeressenek. 2009 novemberében eljegyezték egymást, majd 2011-ben összeházasodtak.

Képes összeállításunkban további képeket láthatsz Michael Bublé szép feleségéről.

Ezt is szeretjük