Ezt a színészt választották meg a legszexibb pasinak: megoszlik a rajongók véleménye róla
Michael B. Jordan lett a legszexibb pasi 2020-ban.

michael-b-jordan-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

A People magazin már több évtizede minden évben megválasztja a legszexibb pasit a világon. 1985-ben Mel Gibsont választották meg először, azóta olyan nagy nevek söpörték be a címet, mint Tom Cruise, Patrick Swayze, Sean Connery, Hugh Jackman vagy Pierce Brosnan.

Richard Gere, Brad Pitt, George Clooney és Johnny Depp voltak az egyetlenek a lap történetében eddig, akiket két alkalommal is megválasztottak a legdögösebb sztárnak. Tavaly John Legend zenész lett a befutó, idén a 33 esztendős Michael B. Jordant érte a megtiszteltetés.

Michael B. Jordan lett a legszexibb pasi 2020-ban

A People Instagram-oldalára posztolta a címlapot, amelyen Jordan látható, sokan nagyon örültek az idei választásnak: "Na végre jól eltalálták!", "Szerintem minden évben őt kéne a legszexibbnek kinevezni!", "Végre történik valami jó is 2020-ban!", "Tökéletes választás" - írták a lelkes rajongók.

Mások egyáltalán nem értettek egyet a magazin szerkesztőivel: "Nem! Egyáltalán nem találom őt vonzónak. Jason Momoának kellene ott virítania a címlapon, tavaly sem őt választottátok ki. Már mióta arra várok, hogy ő legyen a legszexibb, vagy Will Smith, de gondolom ez sosem történik meg.", "Hát az idei döntésetekkel nem értek egyet. Miért nem Charlie Hunnam lett a befutó?" - fogalmazták a kritikusok.

Michael B. Jordan a magazinnak interjút is adott, elmondta, sok barátja azzal viccelődött, hogy sosem kiáltanák őt ki a legszexibb sztárnak, nos tévedtek. Jó érzéssel tölti el, hogy csatlakozhatott ehhez a klubhoz.

GettyImages-1082795738
Fotó: Nbc / Getty Images Hungary

Arról is beszélt, minek köszönheti magabiztosságát. A titok szerinte abban rejlik, hogy nem lehet mindenkinek megfelelni.

- Lehetsz te akármennyire jószándékú ebben a világban, akkor is viták és negatív dolgok kerülnek az utadba. Néha csak muszáj bíznod az univerzumban, érted? Az a fő, hogy higgy önmagadban, és tedd azt, amit helyesnek gondolsz. Azt hiszem, ez a felfogás sokat dob az ember magabiztosságán - magyarázta.

Michael Jackson gyönyörű lánya

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen szép nővé érett Paris Jackson.

Ezt is szeretjük