Meryl Streep meztelen jelenetét ezért ellenezte Leonardo DiCaprio: hallani sem akart arról, hogy a színésznő bevállalja

Meryl Streepet nem zavarta az intim jelenet, Leonardo DiCaprio azonban idegenkedett tőle.

meryl-streep-leonardo-dicaprio
beauty and style
Top olvasott cikkek

Meryl Streep és Leonardo DiCaprio a 2021-ben debütált Ne nézz fel! című filmben szerepeltek együtt. A 73 éves színésznő Janie Orlean elnök karakterét alakította, DiCaprio pedig Randall Mindy szerepét játszotta.

A forgatás során fel kellett venniük egy meztelen jelenetet, amelyet a sármos színész egyenesen ellenzett. 

Meryl Streep meztelen jelenetét ellenezte Leonardo DiCaprio

A színésznőt nem zavarta, hogy a filmben szereplő karaktere meztelenül jelenjen meg a képernyőn, azonban Adam McKay rendező a The Guardiannek elárulta, hogy Leonardo DiCaprio egyáltalán nem akart hallani erről.

meryl-streep-leonardo2
Fotó: Getty Images Hungary/Frazer Harrison

- Meryl rettenthetetlen. És igen, testdublőr játszotta el. De tudjátok, kinek volt vele mégis problémája? Leónak.

Az elnököt alakító színésznő az egyik jelenetben hátulról látható, méghozzá meztelenül. Kollégája szerint ez már túl sok volt, annyira felnézett Meryl Streepre, hogy szerinte ez már nem illett az Oscar-díjas sztárhoz.

A cikk az ajánló után folytatódik

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

- Leo csak úgy tekint Merylre, mint a filmes királynőre, bár a királynő talán itt nem bók, hanem a filmtörténet különleges alakját jelenti. Nem tetszett neki, hogy a kollégája hátának alsó, tetovált részét látta, amikor egy másodpercig meztelenül sétált el előtte. Mondott nekem pár dolgot, például: „Valóban meg kell ezt mutatni?” Én pedig erre azt mondtam, „Orlean elnök az, nem Meryl Streep". De még csak nem is pislogott. Még csak fel sem merte utána hozni.

A közös projektjük egy újraegyesülés volt, amelynek a színész nagyon örült, hiszen kollégája régóta a példaképe, és mindig öröm vele a közös munka.

meryl-streep-leonardo
Fotó: Profimedia

- Mindenki résen volt, amikor Meryl belépett, úgy viselkedtünk, ahogy kellett - nyilatkozta az Access Hollywoodnak 2021-ben.

Meryl Streep és Anne Hathaway a forgatáson

Meryl Streep az egyik, ha nem a legragyogóbb hollywoodi filmcsillag. Sokan az átváltozás mesterének is hívják, ugyanis a színésznő elképesztően tehetséges abban, hogy más és más fizimiskát öltsön magára. A rekordernek számító, 21 Oscar- és 31 Golden Globe-jelölt színésznő Az ördög Pradát visel forgatásán nagyon távolságtartóan viselkedett kolléganőjével, Anne Hathawayjel. 

Cover-kép: Getty Images

Ezt is szeretjük