Meryl Streep ilyen ridegen viselkedett Anne Hathawayjel a forgatáson: a 40 éves színésznő nem erre számított

Meryl Streep a forgatáson nagyon beleélte magát a szerepébe, ilyen hűvösen viselkedett kolléganőjével.

meryl-streep-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Meryl Streep az egyik, ha nem a legragyogóbb hollywoodi filmcsillag. Sokan az átváltozás mesterének is hívják, ugyanis a színésznő elképesztően tehetséges abban, hogy más és más fizimiskát öltsön magára.

A rekordernek számító, 21 Oscar- és 31 Golden Globe-jelölt színésznő Az ördög Pradát visel forgatásán nagyon távolságtartóan viselkedett kolléganőjével, Anne Hathawayjel

Meryl Streep és Anne Hathaway a forgatáson

Amikor a 2006-ban debütáló filmet forgatták, Hathaway váratlan helyzetbe került kolléganője miatt. A negyvenéves színésznő Andreát alakította a filmben, aki egy frissen végzett újságíróként került be egy nagy divatlap szerkesztőségéhez, a Runwayhez. Főnöke a kegyetlen és rideg főszerkesztő, Miranda volt, akit Meryl Streep formált meg.

anne-hathaway-kep
Fotó: Getty Images Hungary/Daniele Venturelli

Hathaway 2014-ben a The Graham Norton Show-ban mesélte el, hogy milyennek is érezte ezt a fajta sértő szakmai kapcsolatot kolléganőjével.

- Amikor találkoztam vele, adott egy hatalmas ölelést. Én erre lelkesen azt feleltem: „Úristen, szuper lesz az együtt töltött idő, amit a forgatásokon élünk majd át.” Erre ő csak annyit mondott: „Ó, édesem, ez lesz az utolsó alkalom, hogy kedves leszek hozzád." Ezután besétált a forgatásra, és teljesen olyan volt, mint egy jégkirálynő.

A cikk az ajánló után folytatódik

Instagram vs. valóság - A csillámpor alatti igazságról őszintén

A Femina Klub februári vendége Kajdi Csaba modellügynökség tulajdonos, influenszer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan befolyásolja az emberek önképét a közösségi média, milyen árnyoldalai vannak a modellkedésnek, illetve mennyit számít a forma (szépség) mögötti tartalom (személyiség) a siker elérésében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. február 27. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Megerősítette, hogy szerencsére kolléganője csak a szerep és a film kedvéért vette fel ezt a rideg viselkedést, a valóságban azonban sokkal kedvesebben állt hozzá.

anne-hathaway-kepe
Fotó: Getty Images Hungary/Jon Kopaloff

- Ő a legcsodálatosabb, legmelegszívűbb ember. Kész lennék folytatni vele a filmet. Nem lenne szórakoztató? Én mindenesetre nagyon szívesen megtenném, ha lenne rá lehetőség.

Meryl Streep fekete hajjal

A legnagyobb hollywoodi csillagoknak nem csak lélekben kell átszellemülniük egy-egy szerep kedvéért, igazi kaméleonná válnak, ha a rendező úgy kívánja. Meryl Streep az átváltozás nagy mestere, számtalan alkalommal mutatta meg, hogy a hitelesség jegyében képes szinte új emberré alakulni. Így festett rövid, fekete hajjal a színésznő. 

Cover-kép: Getty Images

Ezt is szeretjük