Meryl Streep legkisebb lánya egy nőbe szerelmes: édesanyja szülinapján vállalta fel a párját

Meryl Streep lánya megmutatta a párját.

Meryl Streep lányának párja
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Meryl Streep legkisebb lánya felvállalta szerelmét, ezzel együtt a másságát is.

Ő Meryl Streep lányának párja

A 33 éves Louisa Gummer az Instagram-oldalára posztolt még június 22-én, pont édesanyja születésnapján. A posztot nem engedte beágyazni, azonban ide kattintva megtekintheted azt: "Áldottnak érzem magam, hogy beléphettem ebbe az örömteli, új korszakba. Viszlát" - írta a poszthoz, mellé odabiggyesztett egy szívecske és egy szivárványzászló emojit is, utóbbi a leszbikus, meleg, biszexuális, transznemű és queer büszkeségi mozgalmak jelképe.

Közös képet is posztolt új barátnőjéről, amit Streep lánya közösségi oldalán tudsz csak megnézni, ám mutatunk egy fotót a választottjáról, ő itt Anna Blundell producer.

Az Entertainment Tonight megírta, hogy pontosan nem lehet tudni, mikor szerettek egymásba, azonban már 2023 decemberében volt egy közös szelfijük, azonban ezen a képen nem tesznek semmi olyat, ami arra utalna, hogy tényleg együtt lennének.

Gummernek rengetegen gratuláltak az Instáján, volt, aki megjegyezte, milyen ikonikus húzás volt tőle, hogy pont édesanyja szülinapján vállalta fel, hogy leszbikus.

Louisa Gummer a közösségi oldalán jelentette be másságát.
Louisa Gummer a közösségi oldalán jelentette be másságát.
Fotó: Kevin Mazur / Getty Images Hungary

Érdekesség, hogy Streephez hasonlóan ő is színésznő, azonban nem a vezetéknevét, hanem középső nevét, a Jacobsont használja, vélhetően pont azért, hogy ne a szüleivel mossák össze a nevét. Az aranykor című sorozatban láthattuk utoljára, ő alakította Marian Brookot.

Samantha Fox így csókolta feleségét: a 80-as évek énekesnője 2 éve házas Lindával

Samantha Fox és felesége, Linda már a második házassági évfordulójukat ünnepelhették meg.

Elolvasom

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Cover- és ajánlóképek: Getty Images

Ezt is szeretjük