Samantha Fox így csókolta feleségét: a 80-as évek énekesnője 2 éve házas Lindával

Samantha Fox és felesége, Linda már a második házassági évfordulójukat ünnepelhették meg.

Samantha Fox felesége, Linda
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Az 58 éves Samantha Fox és felesége, Linda Olsen 2022. június 18-án fogadtak örök hűséget egymásnak, házassági évfordulójuknak a közösségi médiában is szántak egy-egy posztot.

Samantha Fox felesége, Linda

A '80-as évek énekesnője egy kedves videót töltött fel, amelyen az látható, hogy csókolgatják egymást. Egy szép üzenetet is csatolt a felvétel mellé: "Boldog évfordulót kívánok életem szerelmének, Linda Olsennek! Tiszta szívemből és még jobban szeretni foglak" - írta.

Olsen egy esküvői képet választott ki erre a jeles alkalomra, csodálatosnak és gyönyörűnek írta le az énekesnőt, akit nagyon imád. 

2016-ban találkoztak, Samatnha Fox Norvégiában lépett fel, Olsen nagy rajongója volt, így egy meet and greet jegyet váltott a show-ra. Ennek köszönhetően személyesen is megismerhették egymást. A beszélgetésükkor egyértelműen érződött, hogy ott van az a szikra köztük, így végül randizgatni kezdtek egymással. Már sokkal korábban egybekeltek volna, csak a 2020-as világjárvány keresztbe tett nekik. 

Képes összeállításunkban megnézheted Samantha Fox és felesége közös képeit.

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Cover- és ajánlóképek: Getty Images

Ezt is szeretjük