A Szulejmán Hürremjének újszülött lánya cuki hajas baba: a pici gyönyörű nevet kapott
Meryem Uzerli világra hozta második kislányát.

meryem-uzerli-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

A múlt héten mutattuk meg Meryem Uzerli babapocakos képeit, amelyeket Urban Ruths fotós készített.

A Szulejmán imádott Hürremje már nagyon várta, hogy világra hozhassa második lányát, végül gyermeke január 8-án született meg.

Meryem Uzerli aranyos babafotókkal tudatta az örömhírt

A 37 éves sztár tündéri babafotókkal tudatta, hogy kétszeres anyává vált. Kislánya a Lily Koi nevet kapta, de valószínűleg a pici első nevét használja majd a későbbiekben. Lily igazi kis hajas baba, nagyon édes a fotókon. A többi felvételt az Instagram-poszt jobb oldalán látható fehér nyílra kattintva nézheted meg.

"Én drága Lily Koi-om, Lara Jemima, apa és én üdvözlünk téged. Nagyon boldogok vagyunk, hogy a mi családunkat bővítetted. Örökké védelmezünk téged" - írta a poszthoz a színésznő.

Rengeteg rajongótól érkeztek a gratulációk és a jókívánságok, több mint 780 ezren lájkolták a képeket a közösségi oldalon. A család legkisebb tagjának érkezését Uzerli 2020 szeptemberében jelentette be, ugyanis már előtte elkezdték pletykálni, hogy állapotos. Kislánya édesapjának kilétét nem fedte fel, csak annyit árult el róla, hogy egy amerikai férfi, akivel boldog párkapcsolatban él.

Elsőszülött lánya, Lara 2014. február 10-én született, sajnos az ő édesapja, Can Ates összetörte a sorozatsztár szívét, majdnem egy év járás után megcsalta őt, majd picivel később újra megpróbálták együtt, ám amint Meryem teherbe esett Larával, Ates arra kérte őt, hogy vetesse el. Ez a mondata annyira kiábrándítóan hatott Uzerli számára, hogy végleg megszakította a kapcsolatot a férfival.

Ő Andrea Bocelli legkisebb gyermeke

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen szép Andrea Bocelli kislánya.

Ezt is szeretjük