A Szulejmán Hürremje levágatta hosszú haját - Friss fotókon Meryem Uzerli
Meryem Uzerli új frizuráját imádják a rajongók.

meryem-uzerli-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Szulejmán című sorozatból ismert Meryem Uzerli azon sztárok közé tartozik, aki szereti olykor a drasztikusabb átalakulásokat. A német gyökerekkel rendelkező török színésznő hosszú, vörös hajjal lett világsztár, de azóta kipróbálta a szőke és a sötétbarna árnyalatokat is. A hosszát is váltogatja, legutóbb egész rövid fazont kért a fodrásztól.

Meryem Uzerli új frizurát vágatott

Meryem Uzerli azok közé tartozik, akiknek egyszerűen minden jól áll, új, nyakáig érő rövid frizuráját rajongói is dicsérik az Instagramon: "uram atyám, csodálatosan néz ki az új frizurád", "szexi vagy ezzel a hajjal", "na, azt hiszem, tudom, milyen fazont kérek hamarosan a fodrásztól" - írták neki.

Persze volt néhány rajongó, akinek kevésbé tetszett ez a váltás, valaki szerint Meryemnek egyáltalán nem áll jól a rövid frizura.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

📸 @fethikaraduman Make up @yasinsefik

meryemuzerlimeryem (@meryemuzerlimeryem) által megosztott bejegyzés,

A színésznő az utóbbi két évben nem kapott nagy sorozatszerepeket Törökországban. Ennek az egyik oka, hogy akcentussal beszéli a nyelvet, a helybélieket pedig ez nagyon zavarta az utóbbi sorozataiban. A Szulejmánban még szemet hunytak efelett, hiszen akkoriban még nagyon kevés török produkcióban szerepelt. Bár a sztár édesapjával törökül kommunikál, az anyanyelve mégis a német. Utolsó játékfilmje, az Öteki Taraf 2017-ben került a török mozikba, bár azért az alakításáért a Turkey Youth Awardson bezsebelt egy jelölést, de végül nem ő kapta a legjobb színésznőnek járó díjat.

Meryem Uzerli tinikori fotói

Meryem Uzerli már tinédzserként is páratlan szépség volt, felismered a régi fotókon?

Ezt is szeretjük