A Szulejmán Hürremjének Cannes-ban viselt estélyije nem jött be mindenkinek: így festett Meryem Uzerli

Meryem Uzerli is részt vett a cannes-i filmfesztiválon.

Meryem Uzerli a cannes-i filmfesztiválon
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Május 17-én vette kezdetét a cannes-i filmfesztivál, ami Európa egyik legnagyobb és legrangosabb filmes eseménye. Minden áldott nap bemutatják a versenyfilmeket, természetesen a vörös szőnyeges bevonulás sem maradhat el.

Kedden a Coupez! című francia horrorvígjátékot vetítették, melynek vetítésére Meryem Uzerlit is meghívták. A török-német származású színésznő még a Szulejmán című sorozattal vált világhírűvé, ő alakította Hürrem szultánát.

Meryem Uzerli a cannes-i filmfesztiválon

A színésznő stílusáról és szemkápráztató ruháiról már számtalan alkalommal írtunk. Kedden este egy különleges Yanina Couture estélyiben vonult a vörös szőnyegen, a lila-fehér kreáció miatt kapott hideget és meleget is a közösségi oldalán.

GettyImages-1397747756
Fotó: Dominique Charriau / Getty Images Hungary

"Te gyönyörű vagy, viszont ez a ruha tönkretette az összhangot. Ez nem volt jó választás!" "Nekem nem jön be ez a ruha!" "Mégis ki öltöztetett fel téged ennyire rosszul? Tiszta szégyen!" - fogalmazták a kritikusok.

Többen azt is kifogásolták, hogy egy orosz divattervező kreációjában lépett a vörös szőnyegre. Igaz, a divatiparban dolgozó emberek nem tehetnek a háborús helyzetről, ettől függetlenül a konfliktus eldurvulása óta sokan elítélik az orosz népet. 

"Te most komolyan a háborút támogatod?" "Ez tényleg orosz tervezésű ruha? Miért nem egy menő, ukrán dizájnert támogatsz inkább? Egyébként, köztünk szólva, borzalmas ez az estélyi" - írták.

Természetesen voltak olyan rajongók is, akiket teljesen elvarázsolt Uzerli ruhája: "Olyan voltál, akár egy pillangó!" "Mint mindig, most is gyönyörűen és elegánsan festettél!" "Annyira hihetetlenül szép voltál" - írták.

Meryem Uzerli lányai

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen aranyosak Meryem Uzerli kislányai.

A Szulejmán Hürremének lányai gyönyörűek: Meryem Uzerli két gyermek boldog édesanyja

Nézegess képeket!

Elolvasom

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük