Befellegzett a piszkafáknak! Duci nő lett Hollywood legnagyobb csillaga

Melissa McCarthy teljesen megváltoztatta Hollywoodot.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Az Elle magazin úgy döntött, a novembert azoknak a nőknek ajánlja, akik a legnagyobb hatást tették Hollywoodra a közelmúltban. A legfontosabb címlaplányuk szerintük kétségkívül Melissa McCarthy, aki nem egy tipikus hollywoodi szépség, mégis az egyik legsikeresebb és legkeresettebb színésznő manapság. Sikerét abban látja, hogy közel áll a mindennapi emberekhez, hiszen nem 20 kilós, és nem néz ki mindig fantasztikusan.

- A hollywoodi nők mind olyan tökéletesek, ezért nem is tudnak humorosak lenni, és nem kerülnek közel az emberek szívéhez. Tudod, arra gondolok, hogy a hajuk, a sminkjük mindig tökéletes, a ruhájuk rendezett, a cipő illik a táskához, természetesen csúcsszuper a munkájuk és eszméletlen dögös a pasijuk. Az egész viszont olyan mű lesz. Én legalább hús-vér vagyok, a hibáimmal együtt - nyilatkozta.

Ha kíváncsi vagy, kik azok, akik a legnagyobb hatással voltak Hollywoodra az Elle magazin szerint, nézd végig összeállításunkat!

Nesze nektek, plusz kilók!

Melissa McCarthyt egyáltalán nem érdeklik a plusz kilók, így is a vörös szőnyeg sztárja. Nézd meg, milyen ruhában vonultak fel a hírességek a 2013-as Oscar-gálán!

Nesze nektek, pluszkilók! A színésznő teltkarcsún is a vörös szőnyeg sztárja

Nézegess képeket!

Elolvasom
Ezt is szeretjük