Melissa McCarthynak ilyen szép nővére van: Margie kerüli a nyilvánosságot

Melissa McCarthy és Margie igazi bajkeverő gyerekek voltak.

melissa-mccarthy-cover
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Mielőtt 2000-ben megkaparintotta Sookie szerepét a Szívek szállodájában, Melissa McCarthy vidéki lányként élt. A színésznő 1970-ben az Illinois állambeli Plainfieldben született, ahol egy farmon nevelkedett fel. 

Bár szerettei sosem vágytak a reflektorfényre, benne mindig is megvolt a kellő ambíció. A gimnázium után Los Angelesbe költözött, ahol eleinte a stand-up műfajban bontogatta a szárnyait, majd sokévnyi próbálkozás után harmincesztendősen került be a sorozatba, ami meghozta számára a sikert.

Melyssa McCarthy nővére

Hollywood legnépszerűbb komikáját ma már senkinek sem kell bemutatni. Leghíresebb filmjeinek poénjait sokan kívülről fújják, ám azt már kevesebben tudják, hogy van egy bájos nővére. Margie húgával ellentétben megmaradt a csendes életnél.

melissa-mccarthy-tesó
Fotó: Getty Images Hungary

A szép, barna hajú nő, aki két évvel idősebb a színésznőnél, kerüli a rivaldafényt. Nagyon keveset lehet tudni róla, és csupán akkor kerül az újságok hasábjaira, ha híres testvére esetleg régi fotót posztol a gyerekkorukról. Mivel a rajongók csak nagyon ritkán láthatják együtt a McCarthy lányokat, minden információmorzsára kíváncsiak, ami velük kapcsolatos.

A sztár korábban elárulta, mivel ingerszegény környezetben nőttek fel, kénytelenek voltak a legkülönfélébb csínytevéseket kitalálni, hogy ne unatkozzanak. 

- Én és a nővérem rengetegszer törtünk borsot a szüleink orra alá. Annyira elevenek voltunk, csoda, hogy nem választottak szét minket - vallotta be a Good Housekeeping magazin 2012-es interjújában.

Tinédzserként sem könnyítették meg édesapjuk és édesanyjuk dolgát, mindketten átmentek a lázadó korszakon. McCarthy egyébként szinte minden interjúban elmondja, szülei és testvére nélkül nem vitte volna ennyire sokra. Szerinte épp ez az egyszerű neveltetés az oka annak, hogy hiába lett világhírű sztár, a mai napig két lábbal jár a földön.

Melissa McCarthy címlapfotója 45 kilós fogyása után

Képes összeállításunkban megnézheted, mennyire csodásan fest Melissa McCarthy.

Szenvedélyeink fogságában - Az addikció és a kontrollvesztés pszichológiája

A Femina Klub júniusi vendége Dr. Zacher Gábor toxikológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között a kultúránkban hangsúlyosan jelen lévő függőségek kérdéseiről beszélget.

Zacher Gábor szerint, ha saját magunk elé tükröt tartunk, akkor 4-5 függőséget mindenki fel tudna sorolni. Igaz ez?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. június 5. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük