Melissa McCarthy a felére fogyott - Ilyen dögös lett a duci színésznő
Így néz ki ma a vígjátékok duci sztárja.

melissa-mccarthy-fogyas-vallomas-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Melissa McCarthy 2010 óta tölti be a vicces, duci lány szerepét a vígjátékokban - mindig ő az, akinek gúnyt űznek a súlyából, és aki látványosan esetlenül viselkedik tetemes súlyfeleslege miatt.

Így lefogyott a színésznő

Az elmúlt években mégis úgy döntött, hogy elege van a ráaggatott szerepkörből, így az egészsége érdekében fogyókúrába kezdett, és személyi edző segítségét kérte, akivel negyven kilótól megszabadult. Az AARP The Magazine című lap legújabb számában erről mesélt az olvasóknak:

- Nagyon furcsa ez a kettős mérce. Senki nem kérdez meg egy férfi színészt vagy énekest arról, hogy tartja formában a lábait. Tőlem már megkérdezték. Annyira felesleges kategorizálni a különböző fajta embereket kiló, származás vagy nem alapján. Nem jó a világnak, ha elkezdjünk képzeletbeli dobozokba helyezni a különböző embereket.

melissa-mccarthy-fogyas-vallomas-nagy

Újabban mindenki a fogyásomról kérdez, azt hiszik, hollywoodi nyomásra fogytam le, pedig csak az egészségem miatt döntöttem úgy, hogy ez nem mehet így tovább. Nem érdekel, pontosan hány kiló vagyok, az érdekel, hogy így most jól érzem magam - árulta el a magazinnak.

Régebben sokszor megalázták a színésznőt a súlya miatt: az első Oscar-gálájára majdnem el sem ment, ugyanis egyik dizájner sem volt hajlandó ruhát készíteni neki. Végül egy Marina Rinaldi-kreációban ment el a vörös szőnyeges eseményre, de nagyon rosszul esett neki, hogy így kinézik Hollywoodból, pusztán a méretei miatt.

Jonah Hill is felismerhetetlenre fogyott

Jonah Hill 45 kilóval lett vékonyabb - te felismernéd még a filmek duci srácát?

Ezt is szeretjük