Melissa McCarthy 18 éve boldog férje mellett: rengeteg filmjében láthattad már őt
Ben Falcone vicces kis szerepekben tűnik fel felesége oldalán.

melissa-mccarthy
beauty and style
Top olvasott cikkek

Melissa McCarthy odavan szintén színész férjéért. Ben Falconnal már a kezdetek kezdetén egy húron pendültek, épp humoruk hozta össze őket 18 esztendővel ezelőtt, amikor ugyanazon a vígjátékíró tanfolyamon vettek rész. A jókedv azóta is összetartja őket, olyannyira, hogy még a munkában is összhangra leltek.

Melissa McCarthy és férje

Az évek során kialakult egy kedves szokásuk, amit a szemfüles rajongók egyből ki is szúrtak, a színész ugyanis rendre feltűnik felesége filmjeiben egy-egy cameo erejéig. Kiszúrhattad A partiállat Uber-sofőrjeként, A koszorúslányok légi felügyelőjeként, de a Tammy című vígjátékba is beugrott pár percre, hogy mosolyt csaljon a nézők arcára. A mára hagyománnyá vált vendégszereplés egy véletlennek köszönhető.

A színésznő Atlantában forgatta a Személyiségtolvajt, amikor párja úgy döntött, hogy meglepetésként gyermekeivel a helyszínre utazik. Végül a film rendezője, Seth Gordon állt elő az ötlettel, hogy álljon be egy jelenet kedvéért. Korábban is szerepeltek már együtt, de ekkor határozták el, hogy ezentúl nem maradhat McCharty-film Ben Falcone-vendégszereplés nélkül.

Képes összeállításunkban mutatjuk Hollywood legviccesebb sztárpárját, íme Melissa McCarthy és férje, Ben Falcone.

Ezt is szeretjük