Ő Melissa McCarthy férje: Bennel már 25 éve elválaszthatatlanok

Melissa McCarthy férje odáig van a színésznőért, a filmgyártásban is társak.

Melissa McCarthy férje, Ben
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Melissa McCarthy a Szívek szállodája sorozatnak köszönhetően szerezte meg a vágyott népszerűséget, Sookie karakterét minden néző imádta. 

Olyan neves vígjátékokban láthattuk, mint a Szerencsetolvaj, a Női szervek vagy éppen a Koszorúslányok. Humoros karaktere és öniróniája gyorsan a nézők kedvencévé tette. Saját elmondása szerint sikereit nemcsak magának, hanem férjének, Ben Falcone-nak is köszönheti, aki mindig mellette állt.

Melissa McCarthy férje, Ben

A színész-rendezővel 1998-ban találkozott először egy Los Angeles-i színésziskolában, ahol mindketten egy vígjátékíró tanfolyamon vettek részt. Vonzalmuk már az első órán egyértelmű volt, megismerkedésük igazán filmbe illőre sikeredett.

- Rögtön azt gondoltam, hogy milyen furcsa fickó, tetszik nekem. Először barátok lettünk, és ahogyan egyik nap a másik után eltelt, egyre közelebb kerültünk egymáshoz. Az első percben tudtuk, hogy nagyon hasonlítunk egymásra, és ez így is maradt végig - mesélte a színésznő a The Hollywood Reporternek.

A sztárpár 2005-ben mondta ki egymásnak a boldogító igent, két év múlva megszületett első gyermekük, Vivian. 2010-ben második kislányuk is meglátta a napvilágot, ő a Georgette nevet kapta.

Nem csak a magánéletben alkotnak tökéletes párost, a munkájukban is mindig egymás mellett állnak. Együtt írják meg a vicces jeleneteket, és a férfit sokszor láthatjuk mellékszereplőként feltűnni felesége filmjeiben is.

Képes összeállításunkban megnézheted, hogy Melissa McCarthy és Ben Falcone milyen kiegyensúlyozott párost alkotnak.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Cover-kép: Getty Images

Ezt is szeretjük