Melanie Griffith a plasztika előtt és után: a 65 éves színésznő így megváltozott

Melanie Griffith fiatalkori fotóján alig ismerni rá, a színésznő teljesen máshogy fest a plasztika után.

melanie-griffith

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Melanie Griffith rengeteg macsó színészt vett le a lábáról a ’70-es években, amikor igazi szexbombaként berobbant a filmvásznakra. Don Johnsonnal 1989-től egészen 1996-ig tartott a házasságuk, Antonio Banderassal 1996-tól 2015-ig alkottak egy párt. Három gyermek édesanyja: lányai a 33 éves Dakota Johnson és a 26 éves Stella Banderas. Egyetlen fia a 37 éves Alexander Bauer, aki első házasságából született.

A 65 éves színésznő gyönyörű volt fiatal korában, amelyről a régi fényképei is tanúskodnak. Az idő múlását és az öregedés első jeleit nem tudta elfogadni, így a plasztika megszállottjává vált, amely nagyon meglátszik a vonásain.

Melanie Griffith plasztikája

Több mint húsz évvel ezelőtt volt az első beavatkozása, amelyet később nagyon megbánt. Griffith még 2017-ben beszélt a plasztikával kapcsolatos döntéséről a Timesnak. Azt mondta, addig nem vette észre, hogy valami baj van a kinézetével, amíg többen meg nem jegyezték, hogy mit csinált magával.

- Az emberek azt mondták nekem egyre többször: „Úristen, mit műveltél magaddal?” Volt egy műtétem több mint húsz éve. Azután pedig elkezdtem az injekciókat is. Szerintem allergiás lettem az anyagra. Annyira megsérültem a beavatkozásoktól, hogy el kellett mennem egy másik orvoshoz, aki elkezdte feloldani azt az anyagot az arcomban, amit az előző beadott nekem. Remélhetőleg most már normálisabban nézek ki.

Volt, hogy egészségügyi okok miatt kellett kés alá feküdnie, 2018-ban az orvosai egy rákos szövetet távolítottak el az orráról. Szerencsére a műtét jól sikerült.

Képes összeállításunkban megnézheted, hogyan nézett ki a plasztika előtt és után a színésznő. 

Légy szabad! - Merj szembemenni az árral!

A Femina Klub áprilisi vendége Lakatos Márk stylist, médiaszemélyiség lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az önmagunk elfogadására való törekvésről beszélget. Hogyan szembesüljünk saját korlátainkkal? Hogyan lehet feldolgozni az életünkben felmerülő elakadásokat? Miért káros, ha mindig arra fókuszálunk, hogy mindenki szeressen bennünket? Hogyan békéljünk meg saját tökéletlenségünkkel? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. április 22. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Cover-kép: Getty Images

Ezt is szeretjük