Melania Trump talpig rózsaszínbe öltözött Valentin-napra - Nem a férjével ünnepelt

A first lady már második évben tölti máshol a szerelmesek ünnepét.

melania-trump-valentin-nap-2019-cover
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Melania Trump idén sem a férjével töltötte a szerelmesek ünnepét - a first lady egy nemesebb cél érdekében teljesen más programot csinált magának Valentin-napon.

Egy gyermekkórházba látogatott el

A first lady tavaly beteg gyermekeket látogatott meg ezen a napon, és idén is így tett: a bethesdai gyermekkórház kis lakóit lepte meg szívecske alakú süteményekkel, piros és rózsaszín cukorkákkal, és segített nekik üdvözlőkártyát készíteni a szívük választottjainak.

Melania természetesen ezúttal is alkalomhoz illő szettet viselt - talpig rózsaszínben jelent meg a kórházban. Egy babarózsaszín Cedric Charlier-kabátot húzott, és természetesen hozzáillő ruhát és cipőt, amiért odavoltak a kislányok. Egyikük meg is ölelte őt, és közölte: "Imádom a rózsaszínt", mire Melania azt válaszolta, hogy ő is, és megkérte, hogy segítsen neki kiszínezni a Valentin-napi lapját ilyen színűre.

A gyerkőcök nagyon örültek annak, hogy Melania órákon át csak velük foglalkozott, ráadásul a tavalyi látogatásáról többüket felismerte, akik sajnos ritka betegségeik miatt azóta sem hagyhatták el a kórházat. Hogy megköszönjék a látogatást, ők is meglepték a first ladyt egy kis ékszerrel: egy ezüst nyakláncot kapott, amin a hope (remény) és faith (hit) szavak állnak.

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Ezt is szeretjük