Melania Trump elárulta, miért van még együtt a férjével - Őszintén vallott a kapcsolatukról
A Fox News riporterének mesélt a házasságáról.

melania-trump-hazassagarol-interju-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Férje beiktatása óta sokan megkérdőjelezték, hogy Melania Trump - aki láthatóan nem boldog a házasságában - miért van még együtt a férjével. Főként, miután kiderült, hogy mialatt a first lady a közös gyermeküket hordta a szíve alatt, Trump többször is megcsalta, köztük a felnőtt filmes sztár, Stormy Danielsszel.

Interjút adott a házasságáról

Melania most megszólalt a házasságáról a Fox News riporterének, Sean Hannitynek, és elárulta, miért maradt együtt Trumppal a botrányok ellenére is.

- Tudom, hogy sokan kritizálnak, de mindig azt teszem, amit helyesnek gondolok. Sok mindent elértem, ha belegondolok, honnan érkeztem, és hol tartok most, ég és föld a kettő közötti különbség. Donald és köztem nagyon erős a kémia, annak idején ezért is jöttem vele össze, és ezért vagyunk még mindig együtt.

Tudom, hogy mire képes, meg tudja győzni az embereket, ezért amint elindult a választáson, tudtam, hogy nyerni fog. Sokszor adok neki tanácsot, és mindig elmondom az őszinte véleményemet, amit néha megfogad, de legtöbbször inkább a saját feje után megy - nyilatkozta a csatornának.

A first lady arról is beszélt, mennyire fájnak neki a koholt vádak, amiket a média kreál a családjáról:

- A férjem szándékai mindig jók, de nagyon nehéz dolga van, mert a média mindig a negatívumokra koncentrál. De rájöttem, ilyen a politika, nagyon kemény világ ez. Vastag bőrt kell növeszteni. De be kell ismernem, még mindig rosszul esik, amikor az emberek a családomat használják arra, hogy előrébb jussanak, és kitalált sztorikat terjesztenek rólunk pénzért vagy előléptetésért.

Nem az a baj, hogy nekem fáj a dolog, egyszerűen nem akarom, hogy olyan dolgok maradjanak fent rólunk a történelemkönyvek oldalain, amik nem igazak. Jobb lenne, ha nem a pletykákra, hanem a tettekre fókuszálna mindenki - mesélte a riporternek.

Ezt is szeretjük