Melania Trump tűzpiros estélyiben - Élete legszebb ruháját viselte az este

A first lady káprázatosan festett az esti díszvacsorán.

melania-trump-piros-estelyi-anglia-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Melania Trump eddig is kitett magáért az Egyesült Királyságban tett körútjuk során, most azonban minden eddiginél szebb estélyit viselt az esti, nagykövetségen tartott rendezvényen.

Ilyen szép estélyit viselt

A gyönyörű first lady ezúttal egy tűzpiros Givenchy-estélyit viselt, melyet éppen Clare Waight Keller tervezett - az a dizájner, aki megálmodta Meghan hercegné esküvői ruháját. A választása minden bizonnyal nem volt véletlen, vélhetően így próbálta ellensúlyozni a férje kikerült beszédét, melyben utálatos nőnek nevezi az egykori Miss Markle-t.

Politikai okból viselte, vagy sem, a köpenyes, flitterekkel díszített, tűzpiros darab fantasztikusan állt Melanián, az egyik legszebb estélyi, amit valaha láthattunk rajta. Hangsúlyozta tökéletes alakját, az erőteljes szín pedig remekül passzolt a bőrtónusához és a hajszínéhez. Az egyedi darab ára azonban meglehetősen borsos: 7100 dollárba, azaz átszámítva több mint kétmillió forintba került.

Összeállításunkban megnézheted, milyen jól nézett ki a kreációban - ugye, hogy fantasztikusan áll rajta a tűzpiros?

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Ezt is szeretjük