Melania Trump áttetsző estélyiben tündökölt - Összeöltözött Katalin hercegnével
Hófehérben pompázott a first lady is, akárcsak a cambridge-i hercegné.

melania-trump-estelyi-bankett-london-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Trump házaspár diplomáciai látogatásra érkezett tegnap az Egyesült Királyságba, a tiszteletükre pedig fényűző bankettet szerveztek a palotában. Az előkelő eseményen a királyi család is részt vett, Erzsébet királynő mellett Katalin hercegné és Kamilla hercegné is fogadta az elnöki párt.

Melania Trump gyönyörű estélyit viselt

Melania Trump ismét bebizonyította, hogy igazi stíluskirálynő: a banketten egy gyönyörű, áttetsző betéttel feldobott Dior-estélyit viselt, méghozzá a márka idei, tavaszi kollekciójából. A first lady hófehérbe öltözött, akárcsak a királynő, a cambridge-i hercegné és a cornwalli hercegné is, mintha csak megbeszélték volna, hogy mindannyian a hófehér szín mellett teszik le a voksukat.

Ez volt a harmadik szett tegnap Melanián - az Egyesült Államok első asszonya igazán kitesz magáért a brit turnén, holott még alig kezdődött el a látogatásuk. Egy Burberry-blúzban és Michael Kors-szoknyában kezdte, később az ebédhez átöltözött egy Dolce & Gabbana-ruhába, amit egy Hervé Pierre-kalappal dobott fel. Az este pedig a Dioré - álomszép volt ebben a fehér estélyiben.

A first lady inspirációja egyértelmű: Diana hercegnőt és kedvenc stílusikonját, Audrey Hepburnt szerette volna a ruháival megidézni. Az estélyijéhez húzott, hófehér kesztyű is egyértelmű utalás az Álom luxuskivitelben című filmre, ami állítólag Melania egyik nagy kedvence.

Katalin hercegné is kitett magáért

Hófehér estélyi ruhában ragyogott Katalin hercegné az este - nézd meg, milyen gyönyörű volt Diana kedvenc tiarájában!

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Ezt is szeretjük