Kiköpött Diana: Melania Trump olyan ruhát viselt, mint a szívek hercegnője
Különleges ruhát viselt a first lady az angliai útja során.

melania-trump-diana-hercegno-ruha-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Melania Trump mindig a helyzethez illő legtökéletesebb ruhát választja, a brit turnéjuk során pedig a lehető legjobb stílusikontól lesett el tippeket: a néhai szívek hercegnőjétől, Lady Diana Spencertől.

Melania Trump Dianához öltözött

Melania egy igazán sikkes Dolce & Gabbana-ruhát viselt, megjelenését pedig egy Hervé Pierre-kalappal és égig érő Manolo Blahnik-tűsarkúval tette tökéletessé. Mivel a dizájner személyesen a first lady kérésére készítette el a csinos darabot, az árat sajnos nem tudjuk, de minden bizonnyal dollárezreket költött a kreációra. Igaz, sajnos úgysem tudnánk megvenni a boltokból, ugyanis egyedi darab.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Not a supporter of Trump but Melania does look great!

The Royal Fashion (@the_royalfashion) által megosztott bejegyzés,

Diana is élt-halt a hófehér és tengerészkék színek kombinációjáért - számtalan alkalommal láthattuk őt ilyen szettekben. A hercegnő 1995-ben, a Japán felett aratott győzelem ötvenedik évfordulóján és 1985-ben, a Royal Ascot lóversenyen is hasonló szettet viselt, mint a first lady a Buckingham-palotában tett látogatásakor.

A rajongókat azonban nemcsak Dianára emlékeztette a szettje, hanem filmes karakterekre is. A kommentelők szerint Audrey Hepburn karaktere mind a My Fair Ladyből, mind az Álom luxuskivitelbenből hasonlított rá, de voltak olyanok is, akik a Kate Winslet által játszott Rose Dewitt-Bukatert látták benne a Titanicból.

A banketten is tündökölt

A tiszteletükre rendezett bankettre is álomszép ruhában érkezett. Hófehér estélyijéhez még selyemkesztyűt is húzott.

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Ezt is szeretjük