Az énekesnő adás közben viharzott ki a műsorból - Vérig sértette a kollégája

Az America's Got Talent zsűritagjai egymásnak ugrottak.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Retikül
Top olvasott cikkek
Az America's Got Talent zsűritagjai egymásnak ugrottak.

Simon Cowell a tegnap esti America's Got Talent adásában túlment minden határon: úgy megbántotta a kolléganőjét, a Spice Girls együttesből ismert Mel B-t, hogy az kirohant a stúdióból adás közben.

Durván beszólt neki

Kisebb technikai hiba lépett fel az adásban, amiről a műsorvezető, Tyra Banks kikérte Simon Cowell véleményét, aki egy roppant sértő poént sütött el Mel B kárára:

- Olyan volt az egész, mint Mel B nászéjszakája. Rengeteg várakozás után nem sok reménnyel és eredménnyel kecsegtet - mondta az élő adásban.

Az énekesnő először próbált mosolyogni Cowell viccén, de láthatóan nagyon megbántotta a dolog, ezért először leöntötte egy pohár vízzel a zsűritársát, majd félre is vonult néhány percre a színfalak mögé. Mel B azért kapta fel ennyire a vizet, mert jelenleg éppen egy csúnya váláson megy keresztül Stephen Belafontéval, így érthető, hogy fájó pontra tapintott a szabadszájú Simon Cowell.

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Ezt is szeretjük