Óriási a balhé a Dirty Dancing színésznője miatt - Ízekre szedték a neten

Kicsit sem voltak elégedettek Abigail Breslin alakításával a rajongók.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Az ABC csatornán tegnap debütált a nagy sikerű Dirty Dancing című film újrafeldolgozása, amivel egyáltalán nem voltak elégedettek a rajongók - és nemtetszésüknek hangot is adtak a Twitteren.

Utálták a film női főszereplőjét

Mindenki kedvenc Babyjét Abigail Breslin alakította a remake-ben, azonban Jennifer Grey nyomába sem ért - sem a színészi képességei, sem a tánctudása nem győzte meg a rajongókat. Hiába az egyik legismertebb Broadway-koreográfus tanította be Abigailt, a nézők többsége szerint "olyan suta volt, mint egy ma született őzgida".

A Twitteren milliók hőbörögtek a rosszul sikerült feldolgozás miatt: "Az új Dirty Dancing a legsokkolóbb dolog, amit az elnökválasztás óta láttam", "Hogy mertétek megváltoztatni a Dirty Dancing végét? Esküszöm, Hollywoodban semmi sem szent", "Szegény Patrick Swayze forog a sírjában" - írták a közösségi oldalon.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Ezt is szeretjük