Máris lecserélték Meghan Markle-t - Harry menyasszonyának megvan az utódja
Ez a színésznő váltja majd a népszerű sorozatban.

meghan-markle-brillians-elmek-katherine-heigl-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Briliáns elmék széria egyik legnépszerűbb tagja volt a Rachelt alakító Meghan Markle, a színésznő azonban tavaly beadta a felmondását, miután eljegyezte őt a világ legkapósabb agglegénye, Harry herceg.

Ő váltja Meghant a sorozatban

Néhány órája az is kiderült, hogy ki lép majd Meghan helyére a szériában: a rajongók örülhetnek, hiszen az Emmy-díjas sztár, Katherine Heigl csatlakozik a csapathoz, akit a Grace klinika Izzie-jeként is imádtak a nézők. A színésznő nagy örömmel fogadta el a felkérést, ugyanis régóta rajongója a sorozatnak:

- Fantasztikus döntés volt csatlakozni a Briliáns elmék stábjához, hiszen nemcsak olyan emberekkel dolgozhatok együtt, akiket imádok, hanem egy olyan szériában is szerepelhetek, amiért a kezdetektől fogva odavagyok. Szerencsésnek érzem magam, hogy én lehetek a Pearson Specter Litt család legújabb tagja. Annyit elárulhatok a karakteremről, hogy Samantha Wheeler alaposan felkavarja majd az állóvizet: erős szövetséges válhat belőle, vagy még erősebb ellenfél - nyilatkozta.

meghan-markle-brillians-elmek-katherine-heigl-nagy

Aaron Korsh, a széria megálmodója és producere is megszólalt tegnap Katherine Heigl felvételével kapcsolatban:

- Az egész Briliáns elmék-csapat nevében mondhatom, hogy nagyon izgatottak vagyunk, hogy Katherine Heigl-t a mi kis családunkban köszönthetjük. Mindig is csodáltam a munkáját, és örömmel töltött el, hogy ő is rajongója a sorozatnak. Már nagyon várom a közös munkát! Sajnos ugyanez nem mondható el Harvey-ról, Louis-ról, Donnáról és Alexről, akiknek Samantha alaposan felforgatja majd az életét. Egy biztos - Samantha esze, bája, hűsége, ereje és sebezhetősége mind alaposan próbára lesznek téve, amikor megpróbálja egyre feljebb küzdeni magát a Pearson Specter Litt cégben - mondta a sajtónak.

Ezt is szeretjük