Sosem találnád ki, Meghan hercegné milyen cuki becenéven hívja Archie-t
Meghan hercegné és Harry herceg a legkülönfélébb beceneveken szólítják csemetéjüket, most kiderült a legédesebb.

MeghanMarkle
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Meghan hercegné és Harry herceg büszke szülők, és ahogyan csak lehet, babusgatják hat hónapos gyermeküket. A királyi családban nagyon népszerűek a becenevek, Katalin hercegné minden gyerekét valamilyen egyedi és cuki néven szólítja, így a kis Archie sem maradhatott ki a sorból, sőt neki több is van, és mindegyik olyan imádni való, mint maga a csöppség.

Kiderült, mi a királyi család legifjabb tagjának beceneve

Az első becenevét a pici még szeptemberben kapta, amikor szülei Afrikában tettek körutazást, ekkor nagyon sok videóanyag látott napvilágot, amelyen a sussexi hercegné dédelgeti, és Bubbának szólítja kisfiát. Ez a becézés is elképesztően aranyos, de a mostani talán még ezen is túltesz.

Úgy tűnik, hogy az ősz szellemisége megihlette a párt, még október végén hivatalos Instagram-oldalukon kívántak boldog halloweent mindenkinek, majd hozzátették, hogy a kis Pumpkinjuk, magyarra lefordítva Tököcskéjük nevében is.

Ha a szezonális beceneveknél maradnak, ki tudja, talán a karácsonyi időszakban is kitalálnak majd valami cuki becenevet, például a kis hóember vagy a csodás angyalka is illene mindenki kedvenc hercegi babájához, aki úgy nő, mint a gomba.

De nem csak Meghan szereti kreatív nevekkel illetni gyermekét, Katalin is előszeretettel becézgeti csemetéit. Tündéri neveket talált ki, Charlotte-ot csak Lottinak, míg Györgyöt PG-nek hívja, utóbbi a prince George rövidítéséből jött. Nemcsak gyerekeiket, hanem egymást is becézik a királyi családtagok, Vilmos például Bababőrűnek szólítja gyönyörű feleségét, míg Katalin a Kopasz névvel hecceli férjét. Károly herceg Meghant Volfrámra keresztelte el, utalva ezzel keménységére, Harry pedig frizurája miatt a Tüsi nevet kapta édesapjától.

Meghan nemcsak a becenévadásban, de az öltözködésben is nagyon kreatív

Ezzel a bordó, kifogásolhatatlan szettel hódított.

Ezt is szeretjük