Károly herceg bántó dolgot vágott Diana fejéhez, miután Harry megszületett - Egy bennfentes árulta el
Károly herceg nem örült annak, hogy második gyermeke is fiú lett.

károly-herceg-és-diana-hercegnő-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Diana hercegnő és Károly herceg házasságából két fiú született, Vilmos 1982 júniusában, Harry pedig 1984 szeptemberében látta meg a napvilágot. Amikor a szívek királynője második alkalommal is áldott állapotba került, Károly nagyon szerette volna, ha most egy kislánya születne, de végül nem így hozta az élet.

Károly herceg csúnyán viselkedett Harry születésekor

Andrew Morton számtalan hivatalos életrajzi könyvet írt a királyi családról, így ő igazi szakértőnek számít. A férfi állítása szerint, amikor Diana megtudta, hogy második alkalommal is fiút hord a szíve alatt, direkt titkolta Károly herceg elől a pici nemét, mert pontosan tudta, hogy a férje kislányt szeretne.

A Diana: Saját szavaimmal című dokumentumfilmben a hercegnő szintén visszaemlékezett erre az időszakra, a filmben elmondta, második gyermeke megszületése előtt pár hétig nagyon közel került Károlyhoz, ennyire idilli sosem volt a kapcsolatuk, ám Harry születésekor minden megváltozott. Andrew Morton a Daily Mailnek elmondta, hogy mi volt Károly első, nem éppen túl kedves reakciója Dianához, miután megtudta, hogy másodszorra is fia lett.

Oh, istenem, ez fiú, és még a haja is vörös.

A dokumentumfilmben mutattak egy jelenetet abból az időből, amikor Károly Harry születése után kijött a kórházból. Akkor egy újságíró megkérdezte tőle, hogy fiút várt-e, erre ezt válaszolta:

- Nem. Úgy értem, mindegy, a lényeg, hogy egészséges legyen - zárta rövidre akkor a walesi herceg.

Borzasztóan bántotta, hogy végül nem lánya született, még az anyósának, Francesnek is panaszkodott minderről Harry keresztelőjén. 

- Annyira csalódottak vagyunk, azt hittük, hogy kislány lesz.

Ekkor Frances jól kiosztotta a férfit, hozzávágta a fejéhez, hogy inkább érezze szerencsésnek magát, hogy két egészséges gyermek édesapja.

Így nézne ki Diana hercegnő, ha még élne

A FaceApp nevű applikáció segítségével kiderült, hogyan festene Diana hercegnő, ha még mindig köztünk lenne.

Ezt is szeretjük