Meghan régóta pályázott a hercegnői címre - Évekig irigykedett Katalinra
A blogján írt róla, mennyire szeretne olyan lenni, mint Katalin.

meghan-markle-hercegno-cim-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Amíg Meghan Markle még a hollywoodi színésznők gondtalan életét élte, nem kötötték ilyen szigorú szabályok. Mióta hercegné lett belőle, rengeteg mindenről le kellett mondania: első körben a közösségi oldalaitól és az imádott blogjától szabadították meg.

Ő is hercegnő akart lenni

Az életmódoldalán, a Tigen számtalan témakörben megosztotta a gondolatait a rajongóival, sőt, interjúkat is gyakran csinált. Az egyik kedvenc interjúalanya Alia Al Senussi líbiai hercegnő volt - Meghan majd' kibújt a bőréből, amikor a humanitárius előkelőség elfogadta a felkérését.

- Minden kislány arról álmodik, hogy hercegnő lesz belőle. Én olyan akartam lenni, mint She-Ra, a Masters of the Universe-ből. A hatalom hercegnője. És manapság már nemcsak a kislányok álmodoznak a hercegnőlétről. Nézd meg azt a pompát, ami Katalin hercegnőt körülveszi, és a csodás királyi esküvőket! Én is alig hiszem el, hogy Alia hercegnő elfogadta a felkérésemet, ez olyan Csípj meg, egy hercegnővel e-mailezek! pillanat.

Rajongóból családtag lett.
Rajongóból családtag lett.

Ugyan akkor még tévesen hercegnőnek nevezte Katalint hercegné helyett, azt biztosan nem gondolta volna, hogy csupán röpke két év múlva már sógornőmnek szólíthatja - ugyanis ennyi idővel később történt meg az a bizonyos vakrandi, ami miatt most Meghan hercegnének szólíthatjuk az egykori Miss Markle-t.

Ezt is szeretjük