Meghan ebben a szettben érkezett Wimbledonba - Be sem akarták engedni a királyi páholyba
A hercegné megint szembement az öltözködési szabályokkal.

meghan-hercegne-farmer-wimbledon-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Meghan hercegné egyelőre még nem igazán vette fel a fonalat a királyi család öltözködési szabályait illetően. Többször is bújt már olyan szettbe, amit az etikett szerint nem viselhetett volna, most azonban csúnyán megütötte a bokáját miatta - az öltözete miatt nem engedték be a királyi páholyba Wimbledonban.

Farmerban érkezett a mérkőzésre

Meghan egyik legjobb barátnője, Serena Williams és Kaja Juvan összecsapását ment megnézni. Egy laza szett mellett tette le a voksát, farmert, fekete pólót és fehér blézert viselt. A probléma csak az, hogy a királyi páholy dresszkódja szigorúan kimondja, hogy farmerban tilos beengedni bárkit is, ez pedig még Harry herceg feleségére, a sussexi hercegnére is vonatkozik.

Végül a kizárólag sportolóknak fenntartott boxba ültették, ami szintén nem megengedett, de mivel Serena Williams meghívott vendége is volt, így nem volt más választása a szervezőknek. Ennek ellenére komoly galibát csinált, ami után volt pár keresetlen szava az eseményt lebonyolító személyzetnek:

- Kész rémálom volt ez a helyzet. Sőt, nem is a helyzet, ő maga volt kész rémálom. Mindenki ismeri a szabályokat, nem lehet farmert viselni még egy herceg feleségének sem. Megjárta, hiszen nem is engedték be a királyi páholyba - nyilatkozta a The Times magazinnak.

A korábbi teniszvilágbajnok Sally Jonesnak is megvolt a véleménye Meghanról, és nem is félt megosztani a világgal:

- Annyira kínos volt az egész. Az egyik biztonsági őr szelfit készített magáról a pálya szélén Serena Williamsszel a háttérben, Meghan pedig elkezdett nyafogni, hogy róla nem készülhet kép, mert inkognitóban jött ide. Könyörgöm, láthatóan nem is őt fotózták. Közben egész végig azt leste, hogy ki figyeli őt. Úgy viselkedett, mint egy sztárocska ahelyett, hogy a királyi családot képviselte volna. Szörnyen gyerekes volt, még hozzám is odajöttek, hogy ne készítsek róla fotót. Egészen addig fel sem tűnt, hogy ott van... nevetséges ez a kontrollmánia - nyilatkozta a Daily Mailnek az egykori teniszezőnő.

Piers Morgan műsorvezető is hozzászólt a témához, aki annak idején jóban volt Meghannal, azonban amint hercegné lett, teljesen leépítette a brit sztárt. Meg is lett a foganatja, ugyanis Morgan ezt írta róla a Twitteren:

- Szóval privát szférát szeretnél egy nyilvános mérkőzésen, amit a világ minden táján közvetítenek? Nevetséges. Segítek, aranyom. Te nem átlagember vagy, akinek kijár a privát szféra. A sussexi hercegné vagy, a sussexi herceg felesége. Ha megint átlagember akarsz lenni, menj vissza Amerikába, és éld a korábbi átlagos életed - írta a közösségi oldalon.

Katalin hercegné ruháján ámult mindenki

Katalin hercegné már ismeri az öltözködési szabályokat, így ő tudta, milyen szettben kell megjelenni a bajnokságon. Nézd meg, milyen csinos volt!

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Ezt is szeretjük